Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak docílit vyrýsovaného břicha?

Od: tomiasek odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Mám dotaz ohledně tréninku a posilování břišních svalů. Chtěl bych mít vidět kostky na břichu. Když si na něj sáhnu, je pevné a snad tam i ty kostky jsou, ale nejdou vidět. Je to snad kvůli tukové hmotě, která je zakrývá? Pokud ano, jak se ji zbavim co nejrychleji a nejúčiněji? Jenom přece do léta nezbývá moc času... Předem děkuji za případné odpovědi a rady. Tomáš

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Behat, plavat, hybat se, zdrave a vyvazene jist, necvicit na silu, ale na postavu (mensi zatez po delsi dobu). K tomu vytrvalost a je to.*palec*

martini*
hodnocení

0x

Přesně tak, musíte mít také zátěž, při které budete spalovat a ne tvořit svaly. Takže běh, rychlá chůze, rotoped apod. Důležité je, aby jste měl tep cca kolem 150/min, nebyl rudý, uřícený. Je to ale také dost vrozené, někdo má "želvu" hned a někdo nikdy.

alf*

bohužel, znám lidi co fakt makali, stravu zoptimalizovali a kostky stejně nedocílili, Břicho hodně dobré, ale kostky ne a ne. Většinou se to ale povede, zadarmo to ale není.

martina30*
hodnocení

0x

Jednoduché ,ale dá to zabrat,ale už jsem viděla výsledek a nádhera.Lehnout natáhnout nohy a psát Abecedu nohama a zaručuji výsledek,ale není to zadarmo.Tato metoda je 100%centní

giovanka*

a kolikrát týdně a kolik opakování?

martina30*

Tak to tesni a uvidíš a až uděláš celou abecedu v celku jsi na dobré cestě.Jinak každý den a nebo jak budeš mít čas.

stribrnak*
hodnocení

0x

já mám doma rubykovi kostky dvě,ale to bylo moc drahý,nebo doporučuji chlastat pivo a udělá se z piva kostka za chvíli

davidhavel*
hodnocení

0x

Tipy na rýsování nejen břicha najdeš zde: cviceni-doma.cz/...

onlinetrener
hodnocení

0x

Dobrý den, odpověď na vaší otázku je nad rámec této diskuze. Můžu jen ve stručnosti - správné cvičení, intervalový trénink a vyvážená strava. Bohužel každá z těchto věcí se nedá popsat na těchto několika řádcích. Zkuste ale načerpat informace ně mém webu: www.cviceni-doma./...

miira*

Souhlasím: jde zejména o snížení procenta podkožního tuku v rámci celého těla - takže je to především o životosprávě, Vlastní cviky na břišní svaly mají význam pouze okrajový (dobré, ale nestačí to :)

Leda že by se jednalo o pravidelné cvičení na břicho 20-30 min v kuse, každý druhý den a v ty volné dny si dát třeba 30 min na rotopedu nebo běhání.

doplněno 21.03.09 18:13:

Jo a ještě něco: při pravidelném posilování břicha se nesmí zapomínat na zádové svaly, jinak hrozí problémy s páteří!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]