Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který z obyč.typů elipticalu?

Od: martanka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, ráda bych si pořídila eliptical - vzhledem k opravdu doplňkové funkci pro kterou jej chci, bych se ráda nedostala s cenou dál než za cca 4,5tis. Prosím, poraďte zda je tento typ dobrý? sport365.cz/... Ráda bych shodila především stehna a zadek 3-5kg.

Předem díky. M.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Službu Ti určitě prokáže,ale pozor na výšku,pokud jsi menší,tak problém nebude a 2 roky máš na to záruku.Jak budeš cvičit dají se koupit potící kalhoty a nebo se zabal do folie a půjde to lépe.Ještě si projed net a třeba tam najdeš něco v akci za dobrou cenu;)

martanka*

díky za info. Co se týče výšky, tak mám 150cm :) takže bych snad mít problém neměla. Ještě jsem našla tenhle tip, co si o tom myslíš? Lepší značka ne? bartsport.cz/...

Ještě jsem se chtěla zeptat na ty potící kalhoty...máš nějaký tip? Výrobce třeba nebo tak? Díky moc!

M.

martina30*

pokud nenaješ ještě něco jiného,tak já bych asi zůstala zatím u toho prvního;).Na ty potící kalhoty nemám už je mám strašně moc let a nevím zda se ještě prodávají,ale pokud narazím někde na internetu písnu,ale folie také pomůže.Ted co používám i na normální chození jsou kalhoty krátké +vystužený zadek je to forma termoprádla a pomáhá to proti celulitídě a jsou elastické,ale je to novinka na trhu a já to objevila u nás v lékárně.Název firmy Farma Cell je to Italská značka.Pohledej na internetu přes google.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]