Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu udýchat posilování

Od: fisa* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, ve škole máme posilovnu. Chodím tam 3x týdně pravidelně, ale nemůžu některé cviky udýchat. Cítim, že třeba u kliků bych dal 50, ale dám jen 20 a už nemůžu dýchat. Když se snažím dýchat při každém zvednutí se ( u kliků ) tak se mi nejspíš z přebytku kyslíku točí hlava. Poradíte mi? Nepomohlo by mi, kdybych začal běhat? Díky ! :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

0x
Chce se to naučit dýchat správně, pokud toho moc neubehnes tak určitě začni...

koudy*
hodnocení

0x

Z vlastní zkušenosti vím,že není dobrý si ze začátku nakládat velké sousta.Začni pozvolna a časem přidávej a uvidíš jak se to bude rychle zlepšovat :)

hodnocení

0x

jestli děláš kliky a u toho z hlukoka dýcháš, tak to není správně. Zkus dýchat více mělce.

dejvy*
hodnocení

0x

Dýcháš špatně. Nádech by měl být, když jedeš u kliků dolů. Když se zvedáš, následuje výdech.

stirecek*
hodnocení

0x
... Prebytek kyslíku :) :)

sandram*
hodnocení

0x

Dobrý večer, když jsem začínala s posilováním, tak jsem měla problém s dýcháním,i když jsem věděla kdy se nadechnout a kdy vydechnout, nědělala jsem to totiž automaticky musela jsem nad tím přemýšlet. Tak jsem začala chodit do fitka a obracet se tam na personál, na trenéry a ti mi strašně pomohli, dříve jsem chodila cvičit do Harfy, jsem z Prahy a mám to blízko, je tam skvělé fitko a opravdu výborní lidé a ti mě naučili jak správně cvičit a správně u toho dýchat, teď už cvičím delší dobu doma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]