Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ve škole máme posilovnu. Chodím tam 3x týdně pravidelně, ale nemůžu některé cviky udýchat. Cítim, že třeba u kliků bych dal 50, ale dám jen 20 a už nemůžu dýchat. Když se snažím dýchat při každém zvednutí se ( u kliků ) tak se mi nejspíš z přebytku kyslíku točí hlava. Poradíte mi? Nepomohlo by mi, kdybych začal běhat? Díky !
Dobrý večer, když jsem začínala s posilováním, tak jsem měla problém s dýcháním,i když jsem věděla kdy se nadechnout a kdy vydechnout, nědělala jsem to totiž automaticky musela jsem nad tím přemýšlet. Tak jsem začala chodit do fitka a obracet se tam na personál, na trenéry a ti mi strašně pomohli, dříve jsem chodila cvičit do Harfy, jsem z Prahy a mám to blízko, je tam skvělé fitko a opravdu výborní lidé a ti mě naučili jak správně cvičit a správně u toho dýchat, teď už cvičím delší dobu doma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.