Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout?

Od: martin182* odpovědí: 2 změna:

Ahoj. Hraju fotbal a tenis a potřeboval bych zhubnout. Když jsem byl malej, tak jsem byl hubenej, ale teďka v posledník letech, jsem dost přibral. Konkrétně: Váha 75,5 kg - Výška 182 cm - Věk 15 let. Jsem schopný pro to udělat co nejvíc. Doma mám funkční rotoped. Mám i horské kolo. Byl bych rád, kdyby jste mi tady aspoň někdo napsal nějaké cviky, které můžu dělat doma a jídelníček na celý týden, budu fakt moc rád. Možná jsem něco zapoměl dodat, tak se mě kdyžtak zeptejte, na vše odpovím. Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

2x
Mám 79kg a 178cm a nemam pocit že bych potřeboval hubnout. Důležité je jíst pravidelně vyváženou stravu, hodně pohybu, chodit brzo spát a nedržet žádné diety. Cviků používat co nejvíc aby se zpevnilo celé tělo.

hodnocení

2x
Chce to hodně pohybu a zdravě jíst: ovoce, zelenina, jogurty a tak podobně. Já osobně, protože mám hodně pohybu, tak nepřibírám. Jezdit na kole, posilovat a jíst méně tučná jídla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]