Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych shodit ještě nějaký to kilo (je mi 17, mám cca 78kg) a dále bych rád nabral svalovou hmotu, zpevnil tělo
Od září budu mít florbalový trénink 3x týdně. Rád ybch k tomu ale přidal ještě něco navíc (na florbale svalové hmoty moc nenaberu).
Rozhoduji se mezi plaváním a posilovnou (1x týdně). Co byste doporučili více?
Hodně čtu, že plavání je velmi dobré na zpevnění těla, nabrání svalů, zhubnutí... Nevím, co je na tom pravdy
Díky za rady
Takže v podstatě to vyřešit takhle - chodit na plavání a posilovat doma?
Když už jsme u toho, co je nejlepší na nabrání svalů posilovat (doma)? Kliky, sklapovačky, dřepy? Ještě něco víc? ...( Pro začátek, časem bych si třeba i pořídil činky)
Jé, mockrát díky za obsáhlou odpověď ... Aplikaci si určitě stáhnu, vypadá to na pěknou motivaci, která je u mě potřeba :D
Napsal by jsi mi prosím název i té druhé aplikace (pokud to tu moc spamuji a nevadilo by ti to, tak klidně písnu soukromou :D )
A když už teda, co jídelníček? Dodržuješ nějaký?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.