Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest při posilování břicha

Od: shady* odpovědí: 2 změna:

ahoj už tak minimálně čtyři měsíce aktivně posiluji břicho, klidně i 4-5x týdně..dodnes to bylo v pořádku..ale dnes jsem cvičil a cca. po 120 lehsedech na šikmé lavici mě začalo bolet celé břicho..nemohl jsem se ani zvednout!..poradíte mi prosím co stím udělat, nebo kde je chyba..děkuji moc :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Prostě jsi to s tím posilováním přehnal, po čase bolest ustoupí. Já jsem např. kvůli sed-lehům chodil nějaký čas trochu v předklonu-nemohl jsem se narovnat (taky jsem to přehnal).

ron*
hodnocení

0x

Ahoj.

Prostě se přepínáte, i svalům musíte nechat čas na regeneraci. Dejte si pár dní pauzu. Pokud svaly bolí, necvičte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]