Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svaly a inzulín

Od: kaja255 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě zda mi, jako diabetikovi, po inzulínu mohou růst svaly rychleji. Někde jsem slyšel, že se inzulín používal jako menší steroid? :D Co je na tom pravdy?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Určitě nebude na škodu, když se na toto zeptáte přímo svého lékaře, který by měl být schopen Vám na toto kompetentně odpovědět. Myslím si, že pokud inzulin obsahuje nějakou látku po které mohou růst svaly, tak po dlouhodobém užívání např. do jednoho místa by se mohlo stát, že sval bude zvětšený. To však ale vařím ze vzduchu, jelikož nejsem doktor ani chemik, neznám složení inzulínu ani jeho působení na lidský organismus, natož při dlouhodobém užívání. Každopádně např. já si kapku kapky do očí, kdy jako vedlejší účinek jsou delší řasy, které mi závidí snad každá ženská.

stirecek*
hodnocení

0x
Tak inzulin je anabolicky hormon, lidove řečeno hormon hojnosti. Jenže dopřává nejen svalovym buňkám, ale i tukovym zásobám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]