Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chtěl bych začít chytat velkou kopanou

Od: brankar odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

chtěl bych se zeptat je možný v 19 letech začít chytat velkou kopanou? Nikdy jsem závodně nechytal. Chytám ve svém volném čase od malička. Baví mě to. Už před x lety myslím, když mi bylo 14, tak jsem přihlásil náš tým na fotbalovej turnaj (malý branky) a chlapy vyčitali tátovi, že mě nehnal do žádnýho klubu. V té době jsem hrával hokejbal. Včera jsme měli ve vesnici opět zmiňovaný turnaj a chlapy, ačkoliv se u nás nevyhlašujou nejlepší hráči mě udělili cenu nejlepšímu brankáři turnaje. Večer, když se slavilo, tak jsem s některýma kecal a říkali, že to co jsem předváděl, tak bych s tím mohl jít klidně do ligy.

A teď k problému. Zajímalo by mě, jak velký je rozdíl chytání na malou a velkou bránu? U velký branky hrajou svojí roli hlavně úhly. Myslím si že, kdybych rok trénoval, tak bych něco mohl dokázat, aspoň v okresu :).

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

0x

a oni ligu hrajou , že tě tam posílaj? Většinou maj všechny kluby svoje golmany a tak není šance . Přihlaš tvůj tým v malé kopané a pokračuj , i tam se můžeš dostat na MS . Jinak je to obrovskej rozdíl , chytal jsem tam i tam:D

edems
hodnocení

0x

Malá kopaná je mnohem víc na reflexy a rychlost, velká je (teda alespoň pro mě) mnohem složitější, co se týče výběhu, vysokých balonu atd., atd., přesto v ní ale chytám radši... Řekl bych, že rozdíl je dost velkej, na malé kopané se toho dá dost zachránit na čáře, na velký už moc ne... Tam jde o celý velký vápno řekl bych

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]