Nejste přihlášen/a.
Je to nesmysl a můžeš si snadno vyrobit zánět v lokti - úpon který drží předloktí ve vodorovné poloze.
Taky tím závažím zvětšíš i zatížení kloubů nohou. Na činky se vyprdni a radši si dej někde na větvi pár shybů navíc...
Na vyzkoušení vem ty flašky s pitím. A v zimě zkus běžkovat, řekl bych že ti to bude vyhovovat. Při klasice stačí blbě namazat a máš posilovnu jak fík, ruce ti po pár km upadnou ![]()
Vlasatec. Ty jsi teda trdlo
. Vyběhnu s prázdnýma rukama, přiběhnu s plnýma. No a to, čím je zaplníš, záleží na rychlosti Tvého běhu. Ze začátku zkus třeba sem tam metrový polínko z lesa ![]()
![]()
Tohla mi připomíná nejmenovanou menšinu
Taky by si běh mohl vylepšit s tim polenem rychle utíkat před hajnýho dobrmanem ![]()
Takhle chodí se psem moje mamka, vždycky přitáhne kus dřeva, za celé léto nanosí topení na polovinu zimy ![]()
No, jestli má mamka malamuta, či jiné "tažné" plemeno, tak tomu jde naložit pěkných pár kilo. Plus něco mamča. A když se do lesa otočí třikrát za odpoledne , tak je dřeva habakuk.![]()
vlasatec, že mamku zdravím
Taky tohodle chlupáče máme a je to hroznej blbec
. Nehlídá, s každým se chce hned kámošit. No, ale mi když jdeme na procházku, tak táhne aspoň mě do kopce... No, aspoň..:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.