Nejste přihlášen/a.
Myslíte, že je tento plán dobré cvičit jen pro získání svalové hmoty? Nepotřebuji hubnout, spíš naopak. A druhá věc je ta, že když jsem projížděl různé články o posilování, tak doporučují posilovat 3x v týdnu, tady se cvičí každý den a dost náročně. Nedojde tedy k přetrénování? Díky... případně i za dojmy lidí, co to už absolvovali.
P90X nevím, protože jsem neměla žádné vybavení, ale dělala jsem Insanity, což je ze stejného zdroje (a cvičí se 6x týdně) a prý to má dost ideologických podobností.
Výsledky... no, asi takhle:
postava - furt stejný, ačkoli jsem kvůli sněhu škrtla kolo, brusle i běhání, max. běžky tak 3x za měsíc, a naopak kvůli škole jsem se přežírala sladkým (hlavně pečivo, buchty a takový)
vytrvalost - předtím jsem uběhla max. 3 km po rovině (cyklostezka) v kuse, když jsem skončila a slezl sníh, tak 10 km
A předtím jsem se akorát dokázala udržet ve shybu, ale ne se do něj vytáhnout... na konci 10 shybů v pohodě.
Takže očividně i takovéhle hodně časté cvičení má nějaké pozitivní účinky, no ale svalovou hmotou neposloužím... ono taky u ženských to jde obecně těžko nabrat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.