Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřeboval bych poradit, jak vyrýsovat svaly. Dá se říci, že nejsem hubený ani tlustý, ale na břichu je "špek". :D Cvičím 4x týdně, v pondělí a v pátek cvičím břicho a středa a neděle prsa. Myslíte si, že by bylo dobré začít běhat v ty zbývajicí dny v týdnu? Chtěl bych do konce prázdnin vypadat prostě jinak.
Budu rád za každý koment
kdy běháš , jakej máš jídelníček , jakej máš tréninkovej plán? nestačí cvičit břicho a prsa . Cvič 3x týdně celé tělo a 5x týdně běhej , dneska už nemusíš podle tepovky, vědci zjišťujou , že je lepší makat na plno a spaluješ potom déle :D
Zatím ještě neběhám. Snažím se jíst 5x-6x denně, sladké jsem úplně vynechal. Dříve jsem pil jen sladké pití, nyní piju jen vodu. Tohle se mi povedlo dodržovat cca 7 týdnů.
rozepiš jídelníček . Vím , že se doporučuje jíst 5-6x ,ale myslíš , že sportovci jedí 5-6x za den? Taky nás to učili ,ale realita je jiná . Jednou ve škole jeden profi sportovec říkal , jak to má stihnout 2-3x za den trénink a ještě 5-6x jíst?
doplněno 23.06.13 11:28:ovoce a rýsování nejde k sobě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.