Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kazeta na kole

Od: david63® odpovědí: 8 změna:

Zdravim

Vylomila se mi polovina kolečka v kazetě na zadnim kole (7 koleček počet zubu nevim ) .

Je to na výměnu to vim. A přemejšlim co by bylo levnější koupit tu kazetu a k ní ty dva klíče na výměnu nebo to dát do servisu?

Co je bude asi levnější?

Díky za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Když to dáš do servisu, kde si objednáš kazetu a necháš vyměnit, přijde to levněji. Na druhou stranu když si koupíš klíč na kazety , hodí se ti na centerlock a místo biče se nechá použít řetězový "klíč"na povolování olejových filtrů u aut, kde máš časté dotazy a odpovědi.;) Je to jen na tobě. Výměna je otázka vteřin.

doplněno 17.06.13 00:03:

Co ti na to říct. Nevím z jaké lokality jseš a jiná cena bude v praze a jiná v horní doní. Samotná výměna je otázka pár minut.

Vercajk Hoby tě nepřijde na 500.

kupkolo.cz/...

kupkolo.cz/...

Je to opravdu jen a jen na tobě. Jak mámě vědět jak to s cyklistikou myslíš.

doplněno 17.06.13 00:08:

Jak jsem psal, není potřeba origo bič, Já používám klíč na olej. fitry. Něco takového. oleje-shop.cz/...

Znáš to o dvou mouchách jednou rano? ;)

hodnocení

No pochybuju že v servisu tu praci udělalaj za 100 kč ...

Furt vaham jestli že by ta cena v servisu byla stravitelna 100 za praci plus kazeta tak to neřešim ale nevim co to tak bude stačí mi odhad jestli něvíš? Já vubec netušim .

Zase abych si nekoupil cajk za 500 a použil ho třikrát v životě...

repkin*

Zaběhněte se nejdřív zeptat do servisu, co by za to chtěli a uvidíte hned na čem jste. *cteni**pivo*

hodnocení

0x

Ahojky jak píšou kolegové budeš si muset koupit stahovák a já místo toho řetězového klíče to řeším tak, že upnu stahovák i s kolem do svěráku a otáčím celým kolem a v pohodě kazetu odšroubuji.

Tak to seš nejlepší.

Já když bych upnul stahovák do svěráku, tak kolem dokážu otáčet taky. Ale díky volnoběžce kolečko nepovolím. Právě k tomu slouží řetězový klíč. A jeho výroba je pro kutila otázka asi hodiny.

aroff

colombo®, podle toho jak to sword® popisuje, má na kole asi vícekolečko a ne kazetu. U vícekolečka opravdu bič nepotřebuje.

aroff máš pravdu myslel jsem více kolečko přehlédl jsem tu kazetu a omlouvám se:)

kolista

Bič (řetězový klíč) se udělá za chvilku - kus řetězu se přidrátuje třeba na klacek... Nebo se na klacek přidrátuje rovnou pastorek - ty díry v pastorcích nejsou vylehčovací otvory, ale montážní díry pro drát ;) Celkem snadno jde nahradit i klíč na kazetu... Kdo neví tak jde za cyklistou - ten za pivko to rád vymění, pokud neni cyklista po ruce tak holt servis...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]