Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak užívat kreatin?

Od: cobrak* odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem,

chtěl bych po pár letech zase začít jíst kreatin. Nemám tabletový, ale práškový. Dřív, ať jsem ho dával do šťávy, minerálky, vody a bůhví do čeho, tak se z něj vždycky obracek žaludek. Nemůžete mi někdo poradit, jak na to? Do čeho ho mám přidávat? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Nejsem si jistý, ale obyčejná voda nebo mléko? Není k tomu i nějaký návod? Možná se to do něčeho třeba ani dávat nesmí? Osobně nejsem zastáncem tohoto výrobku, pokud neplánujete kariéru kulturisty, je lepší zaměřit se na jídelníček, dýchání, cviky a ty svaly nabírat přírodní cestou.

doplněno 12.06.13 20:25:

A co do té "mouky" přimíchat třeba granko? Co já jsem slyšel, tak kreatin dává do svalů vodu a jak přestanete cvičit, jde Vám to dolů a zůstane Vám pouze povislá kůže (i jsem to na vlastní oči viděl), ale jestli to je skutečně jen z kreatinu *nevi*?

paw*

Svaly jdou nabrat i jinak a doplnky by se mely zacit pouzivat az kdyz jste na hranici "normalnich"moznosti. Ale spise bych pohledal nebo se zeptal na nejakem vhodnejsim foru. Treba forum.ronnie.cz/...

cobrak*
hodnocení

Ano, ano. Také jsem proti jakýmkoliv splementům a proti všem látkám podporující růst svalů. Neužívám třeba ani protein, ale když jsem užíval právě kreatin, tak jsem na sobě pozoroval rychlou regeneraci po tréninku a proto ho chci užívat opět. Druhý důvod proč ho z části chci opět užívat je ten, že když ho člověk bere, tak má posunutý práh bolesti při cvičení, tudíž může svalům dát zabrat víc než normálně a není potom přetrénovaný druhý den. No...píšou na něm, že do vody, ale to se prostě vůbec nedá pít :-D To je jako byste si tam nasypal mouku :-D Šťáva už je lepší, ale nic moc. Na to, aby mi to nevadilo, musím to dát do půl litru šťávy a tu vypít. Jenže jelikož cvičím od sedmi ráno, tak je to docela technický problém to do sebe v tuhle nelidskou hodinu dostat :-D

kkozelik*
hodnocení

0x

Kreatin patří do ovocné šťávy, popř. džusu. A romíchat se nedá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]