Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
od mala mám problémy s dýcháním. Jakmile klesne teplota pod 13 stupňů a já vyjedu na kole tak to vždy "odskáče" můj dýchací systém. Podotýkám, že jinak jako pěší turista snáším celodenně zimu velmi dobře. Proto uvítám jakékoliv tipy a vychytávky, které by mi pomohly jezdit na kole bez újmy i za chladnějšího počasí.
Děkuji
Ahoj Adame,
díky za zastání, a za super tipy = rady nad zlato. Ono to s tou kuklou je super nápad, jakmile se trochu oteplí, tak to rád vyzkouším.
P.Mulder
Ono celé vysvětlení je takové, že doposud jsem to měl do práce 70km a z práce 70km. Nejenže by to bylo pro mě denní sousto moc velké, ale navíc doteď jsem seděl na 11 kilometru dálnice D1 a tam jistě uznáš se s kolem moc motat nedá. (Bylo mi líto, že kolo po většinu dní chátrá)...
Teď se mi poštěstilo díky organizační změně, že to budu mít do práce 18 km, tak bych rád kolo využil maximálně nejen jako záležitost výletní, kterou používám nad 23 stupně Celsia -)), ale i záležitost pracovní. Jsem po dávné autonehodě, tak jsem rád, že to kolo vůbec ušlapu, budu muset vychytat ještě další věci, ale začněme tou kuklou.
díky
Zdraví Petr B4ch.
Co tak chodit v zimě na spinning a nebo šlapat doma.Moc jsem nepomohla,ale je to určitě zdravější
Tak uvidíme třeba to s tím dýcháním a kuklou přežiješ možná
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.