Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr skateboardu - začátečník

Od: brytass* odpovědí: 1 změna:
Chtěl bych začít jezdit na skateboardu, ale nevím, jaký skate si koupit. :) Je mi jasné, že ze začátku je zbytečné kupovat nějaký drahý, protože nevím, jestli mě to bude bavit. Nemám s tím žádné zkušenosti. Projížděl jsem pár obchodů a narazil jsem na tento skate: in-line-brusle.online-s/... port.cz… Píší tam, že je vhodný pro začátečníky a na běžné triky, a to je to, co přesně chci. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli tu není někdo zkušený, kdo tomu rozumí :). Je mi 15 let a vážím 58Kg (to je podle mě důležité u výběru skatu :D). Předem děkuju za odpovědi :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

xtomas*
hodnocení

0x

Ahoj,

tak skate se řadí do třech skupin. Cruiser na jízdu, skate=triky a longboard na sjíždění kopců. Takže musíš napsat, jaký přesně chceš. :) Nejlepší by bylo nějaký skate poskládat, ale to by pro tebe jako pro začátečníka bylo asi zbytečné, když nevíš, jestli by tě to bavilo. :) Jinak ten co si poslal je spíše jen na jízdu. Musím se tě zeptat, kolik bys chtěl zainvestovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]