Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závislost na posilování

Od: kkozelik* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, Po 2 dnech bez posilovny se citím značně povadlý a co je horší, že se to značně podepíše na mé psychice. Jsem silně podrážděný, unavený, chybí mi sebevědomí a nemyslím na nic jiného než tam zase vlítnu. Připadám si jak "otrok" posilovny.
O to víc mě to sere teď v době dovolených. Rád bych třeba vyrazil na týden na kolo do Itálie. Strašně bych rád něco zažil, někam se podíval atd.. Ale už se vidím, jak po pár dnech to na mě padne. Co stím?Jak se to odnaučit? Jak to řešíte vy? Myslíte, že už to je na cvokaře? Jak mi může pomoct?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

jestli existuje závolost na endorfinu, tak kolo je ok... endorfiny se dostaví a můžeš být zase pár hodin v klidu :) Nic ti nebrání začít ráno dlouhou serií kliků a být zase den v pohodě, ne?

vlasatec*
hodnocení

3x
Do posilovny nechodím samotnýmu se mi tam nechce. Jsem ale zavislej na cvičení doma, dokonce na to mám v mobilu aplikace... :) dá se to nahradit kolem, běháním, plavanim. Nějakou zátěž prostě potřebuji.

joudic*
hodnocení

0x

no jestli vam spis nechybi pritelkyne :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]