Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odrazka do vypletu kola

Od: mcgyver® odpovědí: 20 změna:

Dobrý den zaujala mě tyto odrazky do výpletu kola a chtěl bych se zeptat jak se to na ten výplet kola aplikuje, jestli s tím máte někdo zkušenost.

odrazka do výpletu kola techelektro.cz/...

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

1x

Hochu hochu, ty mě nepřestáváš udivovat. Kopíš horala za skoro 26 litrů kdy už se výrobce snaží i o slušnou váhu a pak na to navlíkneš každou hovadinu. Minule jsi chtěl 1,5 kilový zámek a teď další nesmysl. Dofuám, že máš na kole skládací pláště (kevlar) takhle se dostaneš váhově zase na verzi z drátovou patkou.

Nalep na ráfky reflexní samolepky a máš klid, to samé s odrazkma. Nic ti potom v terénu nemlátí a hlavně neulítne. Tyhle vyfikundace jsou dobré tak na městské kolo ne na MTB.

doplněno 30.05.13 18:30:

stirecek® stervačnost, že by ještě napustil duše vodou? to by potom byla setrvačnost. ;)

doplněno 30.05.13 18:36:

stirecek® Já bych tam koupil podobné "reflexy" jako jsi dal v odkazu. Já mám něco podobného, jen jsem si je vyřazal sám z reflexní samolepky, která se dává na sněhové radlice. Takové ty červeno stříbrné pruhy. V předu a z boku stříbrné a vzadu červené. No a hlavně jak říkal Přemek Podlaha "a mám to zadarmo" *smich*

doplněno 30.05.13 21:47:

mcgyver® je jasné, že každý si chce ten svůj "bajk" nějak vyzdobit, ale nesmí to být na škodu. Na horalu, který je určen převážně do terénu, jsou takovéhle cingrlátka k prdu. Tam je potřeba co nejmíň zbytečnotí a aby nikde nic nebimbalo. Ono se to pěkně nasčítá a pak ta váha skáče nahoru. Mě bohatě jako "závaží" stačí v podsedlovce vercajk,lepení,duše, světlo přední, zadní blikačka a zámek spirála, na rámu pumpa a dvě láhve nebo bag na zádech. V zadní kapse vesta a návleky. To je daleko důležitější než nějaké ozdoby. Je to ,ale tvoje věc co vozíš za kila, já za tebe nohma točit nemusím.

doplněno 30.05.13 21:50:

Jo za ty prachy místo těch tyček si raději kup kvalitní gripy pokud je ještě nemáš. Karpály , to je svinstvo. Předpokládám, že nášlapy a tretry už máš.

doplněno 30.05.13 22:21:

3 kila *zed* to fakt stačí a to tam není nic, co by nemohlo být potřeba.

Odrazka do vypletu kola
stirecek*
Na druhou stranu získá slušnou setrvačnost :)
doplněno 30.05.13 19:51: Já mam takové ty fólie co se lepí na kamiony. Červené a bílé, svítí to krásně. Bílé jsem jeste nestihl nalepit , nejspíš je dám nekde vpředu na vidlici.
doplněno 30.05.13 20:16: Já mam takové ty fólie co se lepí na kamiony. Červené a bílé, svítí to krásně. Bílé jsem jeste nestihl nalepit , nejspíš je dám nekde vpředu na vidlici.
doplněno 30.05.13 20:22: Bílé-stribrne, tak to je stejné. Pláště mám ještě original reflexní, akorát jsou špinavé.
doplněno 30.05.13 23:56: Ar: to ja ještě vozím mobil, sluchátka, klíče, drobné penize na vlak pro případ nouze :) , isotablety, gel nebo tyčinky. Na druhou stranu mi ještě nepřišla pumpicka z Číny a zámek nepotrebuju , nasednu a vysednu az doma. Ale za poslední měsíc jsem sundal pět kilo své váhy, aby se mi lépe jelo do kopců, jenže počasí me už štve. Stále víc uvazuju o válcích...
ar*

Tak to já samozřejmě vozím tyčinky, někdy prostě člověk jede na cukry a je potřeba doplňovat.:) Když jedu sám tak vozím sluchátka, jinak na představci toto ( Sony Ericsson MAS-100) . Je to reproduktor kam se schová mobil i drobáky, sice né na vlak,ale na nějakou osvěžovnu.*smich* S těma kilama je to u mě naopak. V polovně ledna jsem praštil z kouřením a 8 kilo nabral. *zed* Teď musím na kopec táhat sebe a ještě mimino.*ee* Jinak doufám, že ten podzim už brzo skončí a začnu kila shazovat.

doplněno 31.05.13 00:21:

mobile-review.com/...

doplněno 31.05.13 00:25:

A ještě jsem zapoměl, že mám v podsedlovce kus toaleťáku. Nějak mě ty lopuchy přesaly vyhovovat. *smich*

Odrazka do vypletu kola #2
stirecek*
Tak to jsem ještě neviděl, ten reprak je super :) já tam mam
tohle
dx.com/...
Na klíče drobnosti,brýle nebo tyčinky. Telefon zasunu a je na něj vidět. Kdyz se ztratím, na navigaci super a dá se to i ovládat. Vercajk mám v brašně pod rámem. Vleze mi tam i ta pumpa,co mně jeste nepřišla. Číňani si špatně přeložili jméno a postacka rikala, ze tu neco bylo,ale nevěděli pro koho, tak to poslali zpet :-!
Ja jsem předloni přibral 12kilo, co mne doktor napsal leky na astma a váha šla porad nahoru, tak jsem se naral a za dva měsíce shodil. To bylo někdy v březnu, v srpnu jsem začal jezdit a shodil dalších šest kilo, to uz mi ale manželka nadávala :) Neco jsem přibral pres zimu a ted jsem to zase dal dolů pravidelnou stravou. Az skončí podzim :) ještě osm kilo shodím, to počasí me fakt nebaví. l
doplněno 31.05.13 15:26: Jinak rohy mám tyhle
Pohodlné, pogumovane a dobre tvarované.
dx.com/...
Mám vybrané i lepší gripy , ale cekam, az se Číňani naučí překládat :)
doplněno 31.05.13 15:31: Jo a sracku jsem opravdu jeste nedostal :) :)
hodnocení

ar: Já jsem o těch odrazkách do výpletu kola jenom přemýšlel, jiank já na tom nevidím nic špatného na tom nějak si vylepšit své kolo, osobně si nemyslím, že by tyto odrazky nějak přidaly na váze mého kola. No a ten zámek si asi určitě koupím buď Abus U40 mini nebo ten podobný od Kryptonite, protože to váží "jenom kolem 1kg" a taky to není zbytečně zase moc velký.

stirecek*
Kilo není mnoho? Odlehceni jednoho kila z váhy kola stojí cca 10 000 Kč a každé další kilo dvojnásobek.
hodnocení

ar: Gripy tam mám originál Cube a jsem s nima velmi spokojen, popravdě na svém minulém kole jsem si nechal dát gripy za 650Kč, to nejlepší co v té prodejně zrovna měly a tady ty gripy Cube jsou prostě lepší. Láhev na kolo mám taky Specialized Turist, ale v šedé barvě, ale za ty peníze co ta láhev stlála to mohlo těsnit lépe, už tam radči místo minerálky nalévám jenom vodu z filtrační konvice, protože už se mě několikrát stalo, že jsem měl část košíku Specialized RibCage a rámu politou od minerálky a to jsem ten uzávěr dobře utáhl, jinak je ta láhev dobrá.

aroff

Tak jestli jsi tam dávl nasycenou minerálku, tak to se nediv. Já nejraději vozím citronovou vodu ( v létě). Normálně dotáhnu a nic nebryndá.

aroff

Jo ještě není to Specialized Turist, ale PURIST. Jestli ti to bryndá pod víčkem, nemáš tam O kroužek. Stačí koupit nový nejlépe silikonový ø 60 x 3,5 mm.

hodnocení

aroff: Chtěl bych se Vás zeptat, kde se dá ten silikonový O kroužek 60*3,5 mm co jste mě doporučoval k tomu Specialized PURIST koupit? Já jsem se to snažil dnes někde sehnat, ale bezvýsledně. V prodejně Specialized mě tvrdil zaměstnanec, že tam těsní ty zářezy ze spodu víčka a když mě ta tekutina v té láhvi vytéká, tak žeprej je vadná láhev, že mě ji vymění, ale já si myslím, že by pomohl ten kroužek, jak jste navrhoval.

hodnocení

0x

z jedné strany je mezera a tude se to na výpleť nacvakne :) tady je to dobře vidět

doplněno 29.05.13 20:41:

jen docela čumím na tu cenu *sok*

Odrazka do vypletu kola #3
stirecek*
Ta cena je opravdu unikát, Číňani to posílají zdarma :)
doplněno 30.05.13 11:55:

anebo

dx.com/...

doplněno 30.05.13 11:56:

ventilky

dx.com/...

doplněno 30.05.13 12:28:

buyincoins.com/...

Ono je to určitě cena za celé balení, ne za jednu *smich*

Obvykle je to v této ceně 75 ks. No i tak je to 9 kč za jednu.

Ale dá se sehnat i za 6kč. Kupodivu v menším balení.

artik*
hodnocení

0x

jen se zacvakne

hodnocení

0x

Mají i levnější : kola-cykloshop.cz/...

aroff

"Mají i levnější" 9 Kč za kus, to je vážně sleva. Přečti si odpověď od pepr® ze včerejška 00:23 *smich*

Ale nemyslíš si, že ta cena v odkazu 678 Kč je za ty 3 kusy na obrázku, že né. *smich*

kDYŽ JSEM ODPOVÍDAL, BYL JSEM ASI TŘETÍ. aSI SE TO NĚJAK NEROZBALILO ČI CO. tEĎ TO VIDÍM A ČUMÍM.

hodnocení

Ringo: Děkuji za tip ta kratší verze bude lepší i cenově výhodnější.

stirecek*
31.05.13 21:44
3M fólie
Odrazka do vypletu kola #4
stirecek*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]