Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni co běháte... Před pár týdny jsem začala běhat a začlo mě to nesmírně bavit. Bohužel dneska mi začlo pršet což mě mrzí a chtěla bych se zeptat, běháte i v dešti a nebo na "kašlete"? Ráda bych vyběhla ven ale mám docela obavy. Díky za odpovědi
Obavy z čeho? Myslíš, že se rozpustíš? Lidi, co dělaj venku dělaj v dešti, chumelenici, mrazu (je-li možné tu práci vykonávat), tak dost dobře nechápu, co by mělo být příčinou "neběhat" v dešti. Neboj, nerozpustíš se, na to je lidské tělo uzpůsoběno.
Náhodou, pokud jsi fešná kočka, tak věz, že běh v tenkém vlhkém tričku, bez podprsenky, je velmi sexy. Zejména pro případné okolo sportující muže. To jim pak mohou být malé i trenýrky...
Běhá se za každého počasí. Jen když je bouřka, tak běh posunu, ale nevynechám. Já totiž musím, mám rozpis. Ale potkávám hodně běžců, co je déšt neodradí. Běhalo se i v zimě do -20stupnů. Záleží jen na Tobě.
tak jsem nakonec vyběhla s nepromokavou bundu a bylo to fajn... Bála sem se toho ale ted vím, že déšt mě neodradí :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.