Nejste přihlášen/a.
zdravím,
s manželkou přemýšlíme nad tím, že si pořídíme crossový trenažér.
Líbí se nám Elliptical Insportline Austin ( www.insportline.c/...) - výbava slušná a pěkný design. Ale stojí 11000 Kč a má (jen?) 7kg setrvačník. Což mě přivádí k otázce - co ovlivňuje velikost setrvačníku? Jde o to, že se dá sehnat trenažér za 8000 se 14kg setrvačníkem (např. Landfit GD 355E).
Poraďte, jak se vyznat v moři trenažérů. Rádi bychom měli slušnou kvalitu a pěkný design s cenou do 11-12tis.
Předem děkuji!
Roman
Pokud nejsem sportovec stačí mi stroj do 10 000tisíc a rozdíl mezi strojem za 10 000tisíc a třeba 25 tisíc je o nějakou součástku nebo dokonalost ,ale udělá to stejnou službu a mohu říci levnější stroje jsou lepší jak ty drahé( 5 let takové stroje rozvážím po republice a nestačím se divit co lidi dovedou utratit peněz a zbytečně.
No, já ani více neplánoval Jsem trošku technoid, takže je důležitý i displej a co umí počítač (to už nezměním). Ale docela mě zaráží, že insportline má za 10000 setrvačníky max. 7-8kg, kdežto hammer má za 11tis i 18 kg setrvačník. Je lepší stroj třídy HA s 7 kg setrvačníkem nebo třída H s 18 kg?
Je to docela složité. Když už ty stroje rozvážíte - jaký byste si v současné době vybrala? U mě vede Hammer CK 1, u ženy insportline Austin.
Já rozvážím ,ale většinou stroje nad 15 tisíc.Ten displej většinou je na nic,jelikož stejně Vám něco počítá a stejně za čas budete používat max 1nebo 2 programy + je tam zátěž ,kterou si přepínáte minusem nebo plusem.Dobré ceny má landfit.Přiznám se Ty setrvačníky neovládám.Nejlepší ,když někam přijdete,tam mají více druhů vybalené a vy můžete testovat co by Vám vyhovovalo a pak bud si to objednat na internetu a nebo v prodejně.Já si kupovala spinnigové kolo a stálo 8 tisíc a to jsem si tesla kolo za 23 nebo za 30tisíc a za 8 bylo nejlepší.Kouknu se na ty značky a písnu,kterou bych si třeba vzala
Tak mě se zamlouvá spíše ten co si vybrala Vaše žena,ale určitě si běžte do speciální prodejny a testujte.Obrázek je pěkný,ale každé kolo je jiné.Jde o to,aby Vám vyhovovala výška Nikdy nedejte na cenu,že drahé je kvalitnější i kvalitní stroje se kazí a jak.
Asi to tak budu muset udělat - navštívit obchody. Problém je, jestli tady v Trutnově nějaký takový je ) Jinak, manželka by měla radost
Ale už se smířila s tím Hammerem, resp. skoro smířila, ještě se cuká, ale souhlasí s tím, že na designu zase tak nezáleží. Dočetl jsem se, že čím větší setrvačník, tím plynulejší a tišší chod stroje.
S tou cenou souhlasím, myslím že 11tis je strop. No nic, jdu dál hledat, do prémií ještě daleko, takže mám čas vybírat
Souhlasím,že Kettler je kvalitní značka a cena 12 000,-celkem dobrá,ale je na každém co si vybere a každý stroj se něčím odlišuje a já jen tazatele upozornuji aby se nedíval na krásu ,ale funkčnost a nejlepší si to testnou někde v prodejně a v dnešní době,kdy je každá koruna potřebná se dají najít i stroje kde mají akce a třeba z 1100tisíc sleva na 8 00tisíc.Není za co se omlouvat,každý má jiný názor
Zaměřte se i na velikost stroje nevím jak jste vysoký,některé stroje jsou menší a mužům nevyhovují.Já bych strašně ráda poradila,ale těch strojů je strašně moc a já si to opravdu raději vždy tesnu.Hlavně důležitý magnet a brzda a většinou tento druh stroje není tak hluční spíše vůbec
Já mám 185, tak snad to bude stačit (nějak začínám přemýšlet o Kettler Verso 370 ). Podle diskuzí na internetu a specifikací by to Verso prý mělo stačit.
Kukněte se na www.fitness-olomo/... je tam více druhů a hodně strojů,aby jste mohl porovnávat
Děkuji všem za pomoc Nakonec jsem se plácl přes kapsu trošku víc a pořídili jsme si Verso 307 a zatím se seznamujeme. Svou roli hrálo i to, že ho měli u nás na městě, takže jsme si ho se ženou mohli oťukat.
Ech, tak je to vždy Jak si něco koupím, hned se to dá sehnat levněji
Každopádně mi to dovezli, smontovali, mám k tomu podložku, takže zas tak moc jsem netratil. Ale díky za info, každopádně příšte se kouknu ještě pořádněji (ale kdo mohl tušit, že se Verso 307 prodává i pod jiným jménem
). Každopádně poté, co jsme si koupili auto, a auta zlevnila, a poté, co jsme si koupili byt, a ejhle krize je tu a ceny padají, tak mě trenažér nerozhází
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.