Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nabrat svalovou hmotu?

Od: helmud odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, je mi 18 let., jsem hubené postavy a téměř bez viditelných svalů. Jelikož nikde v blízkém okolí nemám posilovnu chtěl bych zkusit domácí cvičení.

Mohl by mi někdo z Vás poradit jak zesílit a nabrat svalovou hmotu? Jak, co a kdy správně jíst? A kdy cvičit? Na internetu jsem hledal a našel různé cvičební plány ale sami víte jak to na internetu je a bůh ví jestil by to mělo efekt a myslím, že tady najdu seriózní rady :)

Mám namysli něco jako např: ráno 250g sacharidy, dopoledne zase něco jiného a 3 série kliků po 20 apod. (tohle je jen příklad vůbec nevím kolik sacharidů by se mělo jíst :) )

Předem všem moc děkuju za rady ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Základem je vždy pravidelně jíst, nejvíc se asi vyplatí rýže + kuřecí maso, event. ryby. Chce to tak 5x denně do toho hodně pít a během cvičení i správně dýchat. Více poradí jiní fundovaní. Hodně štěstí.

hodnocení

0x

Na těchto stránkách najdeš vše,jak ohledně nabrání svalů tak ohledně se stravování.Obecně lze říct,že tyto stránky patří mezi nejlepší... kulturistika.ronnie.cz/...

stirecek*
hodnocení

0x
Těch šedesát kliku ti nic nedá, svaly k růstu potřebují výraznější impuls.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]