Nejste přihlášen/a.
prosím poraďte nějaký lehký spacák do kila, co nešustí, tak do 1000,- , ale ne nějaký úplný šunt, jezdíme dost, ale spíš na chaty, v létě občas pod stan...
Hledej spacáky kategorie cyklistický - biker (např. heureka.cz/... , osobně mám zdobrou zkušenost s huskycz.cz/... ), ale:
- do 1000,- Kč nečekej zázraky (a musíš nakupovat za ´netové´ ceny, takže si předem oběhni prodejny a na spacáky si sáhni)
- teplotní ´komfort´ je tak okolo 10° C, nesmíš být ´zmrzlina´
- "nešustivost"nejsem schopný posoudit - podle mne šustí všechny (mé) spacáky
Spacák co nešustí je podle mě akorát starý typ dekáče. Moderní spacáky jsou podle mě všechny umělé. Já mám značku Ferrino, naprostá spokojenost, šustí málo, ale šustí. Zkuste se podívat na Annonci, nějaké starší dekáče tam jsou, třeba je to zrovna ono co by se hodilo.
ta šustivost mi vadí jen když to šustí hodně, má takový dcera a skoro jí to budí... starší nevím, bude v tom spát občas i malé dítě... radši bych asi nový, hledám prostě tenký lehký co trochu vydrží, spíš na chatu, kde je pořád teplo, nebo ho bude mít manžel v létě ve stanu (a on má dost vlastní izolace
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.