Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit, je mi 19let a od ledna jsem začal posilovat (do července jsem chodil tak 4x týdně do posilovny a teď přes prázdniny tak 2x týdně)... mám ale problém, za 7 měsíců na sobě nepociťuji žádné změny snad kromě toho, že jsem trochu zhubnul. Sílu mám větší a zvednu o hodně větší váhy než v lednu ale ruce mám pořád jak párátka. Cvičím dobře a cvičím s kámošem na kterým je to posilování vidět a ruka se mu nevejde do trička. Ze začátku sem bral sachariďák a kreatin (nejdříve kapse, potom prášek)...dodržoval jsem dávkování, nepil kofein a stejně žádná změna takže už jsem přestal cokoli brát. Dodržoval jsem i jídelníček. Když jsem začínal tak jsem nečekal za měsíc nějaký zázraky ale doufal jsem, že v létě po půl roce cvičení bude aspoň poznat, že do tý posilovny chodim. Nevíte někdo co dělám špatně nebo tak? Díky
Zhubnul jsi, mas vetsi silu, zvednes vetsi vahu a nevidis zmenu?
Jestli vidis zmeny na kamaradovi, neptal jsi se ho, jestli i on vidi zmeny na tobe? Sance je, ze je vidi, jenze ty si je pri pohledu na sebe neuvedomujes, protoze se na sebe koukas kazdy den.
Mel jsi si udelat fotku v lednu pred zacatkem cviceni a ted se vyfotit znovu a pak by jsi jasne videl tu zmenu.
Udělal jsem si fotku v lednu a vážně nevidim moc změn... chtěl bych hlavně větší obvod ruky u bicepsu a nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.