Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji vyměnit pláště na kole a nevím jestli můžu vzít jinej rozměr než je třeba. Nechci už velký drapák aby se pohodlněji jelo po silnici. Zároveň chci co nejlevnější nejezdím často jen občas někam po vesnici...
Mám ráfky rozměru 559×19 je na ně potřeba plášť 26× 1.9 (1.95) a mě se líbí pláště o rozměru 26×1,75. koloasport.cz/...
Bude s tímto nějaký problém?
Problém nebude - ale možná budeš muset měnit i duši - záleží na jejím rozměru.
doplněno 09.07.13 22:54:Podle odkazu jsou duše 26 x 1,5-2,1 - takže do plášťů 26 x 1,75 jsou OK.
No já se nakonec rozhodl na odložení koupě plášťů. Po nějakým tom roce jsem se rozhodl opravit cvrčka, ale už vím, že by to byla zbytečná práce proto si koupím komplet vypletený zadní kolo i s 6-ti kolem, to už mám taky v hrozným stavu. No a až udám kolo do pojízdného stavu poznám jak často budu jezdit a kdybych kolo využíval častěji pořídím vzhledem k tomu i lepší pláště. Potřebuji spíš kombinaci aby se líp jezdilo po asfaltu, ale aby mě zároveň podržely v terénu (lesní cesty, kamenité polní cesty)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.