Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím o radu, jaké horské kolo si koupit! cena do 13 tisíc...piště prosím názory a co říkáte na tohle kolo? jizdni-kola.heureka.cz/...
No já jsem si vybíral s těchto kol : jizdni-kola.heureka.cz/... ale nakonec jsem si koupil toto: jizdni-kola.heureka.cz/... - na značce moc nezáleží hlavní jsou komponenty u tohoto kola jsem spokojený zatím mám najeto jenom asi 200 km a vsechno je v pohodě
Záleží na tobě
Výborně, poprosit o radu umíš. Teď už ti zbývá doplnit nějaké informace o tobě, o tvých cyklistických schopnostech, prostě něco.
Já jezdím každý den na kole do práce. Takže každý den najedu celkem 28km. Potom minimálně třikrát za léto se vydám na dlouhou tůru do Rakouska (to je asi 200km za dva dny). Vážím pěkných sto kilogramů.
Jezdím takřka vždy po silnicích nebo cyklostezkách (žádný terén).
Na toto mám krosové kolo s mohutným rámem a pláště, které musí unést mne a ještě cestovní výbavu. Kolo už je asi 8 roků staré, ale ještě drží. Nepotřebuju kotoučové brzdy, stačí klasické. Potřebuju blatníky a hlavně kvalitní osvětlení vpředu i vzadu.
doplněno 14.05.13 21:46:A ještě záleží, kolik toho za rok asi najedeš. Já běžně ujedu až 5000km za rok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.