Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak začít box

Od: rockybalboa odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám 13 let a chtěl bych začít s Boxem. Jsem z jihomoravského kraje Dejme tomu, že bych si našel nějaký "boxovací oddíl" přijdu tam.. domluvím se kdy a jak budu chodit... A co pak? Trenéři si mě vyzkouší a zařadí do "začátečníků"?... Tam bych chodil na tréninky s klukama stejně starýma ... Různě bych civičl... A jak by to bylo s pomůckama...? Boxerky atd. bych si musel hend sehnat?... Celkově mě zajímá jak tohle probíhá... prosím, pokud s tímhle máte zkušenosti nepodělíte se o ně?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak hlavně záleží kam se příhlásíš. Jeden klub ti půjčí vybavení a druhý zase ne a musíš si ho koupit. Takže shrnuto a podtrženo obhlédni si kluby kde co nabízejí :) Jen dodatečná otázka proč zrovna box?

autorrocky
hodnocení

Proč Box? Box mě přitahuje už od malička jako sport... začínal jsem s Judem, které mě po 2 rocích přestalo bavit...Furt jsem chtěl do boxu..ale bál jsem se, box je tvrdý sport...ale já to prostě chci skusit... přitahuje mě ten pocit že mi někdo rozbije držku..ten adrenalin... tréninky... atd. Od malička hraji fotbal takže jsem poměrně pohyblivý...Nicméně třeba takové karate atp. by mi moc nešlo...zvedat nohy bůhví kam... a někoho sněma uděřit atp... to není nic pro mě..prostě je mi bližší Box...

V pořádku jen sem se chtěl zeptat a doufal jsem že mi něco takového odpovíš. Já sám sem hrál a hraju fotbal a box nebylo nic pro mě a tak jsem dělal capoieru, kickbox a ninjutsu. Vše je o pohybu :) Ale muzu se ti podivat po klubech boxu jen mi rekni mesto kde by si chtel chodit

autorrocky
hodnocení

Jsem z Jihomoravského kraje...takže Brno- a pokud možně někde kde mě hned nezmrazčí...a budou respektovat že jsem učenlivý začátečník :D

Mrkkni na toto

autorrocky
hodnocení

krása,nicméně mi ještě nikdo neodpověděl na otázku :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]