Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dosáhnout lepší kondici a plochého bříška

Od: djmarty odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer mám jednu takovou prozbu jestli byste mě nemohli poradit.Já totiž mám problémy ze štítnou žlázou a dost mě to štve,pač chci vypadat už nechci být jenom kluk už chci být pořádný chlap jako můj sen je:být svalnatý,libit se holkám,prostě namakaný třeba jak je Arnold Swarcenegr...nebo Silvelster Stellone...prostě chci mít pořádné svaly no a totiž já nechodím do posilovny,já jsem si koupil na dom hrazdu a na té cvičím nebo dělám zklapovačky nebo posiluji triceps a biceps ale jenže já nevidím žádné výsledky protože nepřibirám a to je horor...! Já jsem vždycky snil o krásné,svalnaté postavě! A druhá věc prosím vás jak dosáhnu pevného a plochého bříška? Děkuji a Nashledanou

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Samozřejmě usilovným cvičením - jinak to nejde. Ale raději pod odborným dohledem, tj. s trenérem v posilovně. A nemysli si, že to bude rychle. Taky to možná bude chtít upravit stravu a vůbec životní styl.

Kromě toho, lidé jsou různí, a někdo je holt takový typ, že mu nic nepomůže. Ale nezoufej - jen na vypracovanou postavu letí jen ty jednodušší holky. Ty nejlepší mají na kluky mnohem vyšší nároky než triceps a biceps. A tam je tvoje šance *frajer*

majsterjoe*
hodnocení

0x

Ja ti odpovim jenom na to tve pevne a ploche bricho. Zaklad je shodit prebytecny tuk. A to ti nepomuze cvicit na hrazde, ani zkalpovacky, ani sedy lehy. najdi si na internetu neco o intervalovem treninku, hodne se toho da najit na cviceni-doma.cz a taky si vyhledej neco o spalovani tuku a tepove frekvenci.

Az se ti to podari, tak pak uz to bude hlavne o jidle. Zadna zbytecne tuky, sladkosti, grilvoane jidla, nic takoveho.

paw*

Intervalovy trenink mozna jo. Ale 80% uspechu pri shazovani tuku i nabirani svalu je spravny jidelnicek. Skladba jidelnicku je v podstate v obou prpadech totozna, lisi se jenom mnozstvim bilkovin/sacharidu a tuku.

Zakladem je rozjet metabolismus a pak to jde. Pravidelne jist (6 az 7 jidel denne). Jde shodit za mesic 3-4kg, tak i 3kg nabrat jenom do svalu. Ale u nabirani to chce makat.

Velice pekna stranka plna rad je treba tato. Najdi si tu clanky o shazovani a o nabirani. Ale je to psane pro "zdrave"lidi,nevim jak se s timpopasuje stitna zlaza.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]