Nejste přihlášen/a.
Zdravím a chci požádat o pomoc. Mám bezdrý´átový cyklocomputer, jak ho připevnit na výplet a rám, aby držel na 100%. Gumový kroužek mi připadá nestabilní, mám nějak přilepit? Jak to dělaj profíci?
Já mám taky bezdrátový cyklocomputer Sigma k řidítkům a k vidlici to mám připevněné černýma gumičkama a k výpletu kola, tam je to takový zacvakávající. Na řidítkách se to dá lehce nastavit úhel sklonu, ale samo od sebe se to nepohne, já to můžu přilepit k těm řidítkům, je tam ze spodu toho držàku tachometru takový lepící čtvereček, ale lepit si to tam na ty řidítka nebudu není pro to důvod.
O kroužky, pravděpodobně Sigma. No držák "displeje" podlípnout oboustranou lepísí páskou to bývá u techáku už dodávána. Tam ale moc o kroužky netrpí, nejvíc praskají na vidli. Já jsem před časem o snímač přišel a tak jsem od Sigmy utekl. Manželce jsem snímač podlípnul a ještě chytil pro jistotu stahovacím páskem.
Tak jsem to byl nafotit a koukám slavný kroužek zase prasknul. Ještě že tam je ten "sichr"
Ještě, při montáži je lepší kroužek malinko máznout olejem, pak není tolik překroucený a lépe si sedne. Nevím jaký máte představec, jestli je kulatý nebo oválný, je lepší dát tachoetr na představec a podlepit, jinak se při jízdě a "přepínání" pohybuje.
U Sygmy jde držák tachometru natočit o 90º, to je snad její jediná výhoda. Na čtvercové profily ,ale nesedí, tam jedině opravdu na řidítka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.