Nejste přihlášen/a.
Ahojte hraju za naší školu zatím florbal a chytam jenže hnet na začatku tohoto roku při prvním treninku jsem si udělala něco s prstem a čeka nás 29 ledfna zapas myslíte že je dobre si vzít na to nějakíé rukavice a jesi jo tak jaké aby mi to zruk nevyklouzlo chyta se mi totiž dobře jen bez nich děkuji za odpověd
No mně osobně přijde zvláštní, jít hrát zápas se zraněnou rukou a raději bych ji nechala v klidu, už proto, že píšete, že chytáte a to se zraněnému prstu asi moc líbit nebude...Neměla byste raději zvážit účast na tomto zápase? Pokud není nijak zásadní, či důležitý, raději bych jej vynechala a věnovala se rekonvalesceneci, určitě to bude lepší, než když se zraníte opět a bude před Vámi dlouhá léčba.
ja vím ale zapas je opravdu duležirty a ruka mě už moc nebolí jen do čtvrtka mam dladu pak mužu opět hrat říkal doktor
Pokud budeš moc hrát z ortézou a třeba doktor by mohl dát včeličku,ale nevím jak máš důležitý zápas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.