Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber cyklotrenazeru

Od: kotrba odpovědí: 10 změna:

Dobry den,

mohl by mi prosim nekdo poradit cyklotrenazer do 10 tisic s co nejlepsimi kvalitou v ramci teto ceny? Chci to jen na domaci pohyb, cely dny sedim v kanslu, tak chci po praci aspon doma chvili sportovat. Dekuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marcelax*
hodnocení

0x

kotrba
hodnocení

Na tyto stranky jsem se take dival, ale nedalo mi to jasnou odpoved na to jakou vahu by mel mit setrvacnik? Do 10 tisic totiz muzu koupit cyhlotrenazer se setrvacnihem od 13 do 25 kg. Ale co je lepsi nevim :(

artik*

čím těžší setrvačník tím lepší , bude plynulejší pohyb při šlapání

doplněno 07.04.13 11:00:

jestli máte možnost za stejné peníze koupit kolo se setrvačníkem 13-25 kg tak co bude podle vás lepší? Já bych řekl ,že těch 25kg . Co si pamatuju , když jsem je prodával, tak na trenažéru v cenové relaci 11-12 tis byl setrvačník co měl 20kg . Ještě bych koukal , aby byl setrvačník bržděný magnetem a né přítlačnou destičkou . ( lepší chod , bezúdržbové a rozhodně to chodí krásně potichu )

doplněno 07.04.13 12:14:

jestli máte vy nad 100kg , tak si musíte koupit kvalitnější stroj . Jestli budete chtít jezdit na trenažéru doma v paneláku , tak budete naštvanej , protože čelisťák bude hlučnej jako blázen . Dopručuji , chodit cvičit do fitka , doma stejně nebudete jezdit každej den a nakonec to bude věšák na prádlo .

doplněno 07.04.13 12:33:

jenže doma na to sednete prvních 5-8 dní a pak to budete pořád odkládat . To je ozkoušeno , raději si zajdete na 1 hodinu mezi lidi . Doma poctivě cvičit nebudete , to vám mohu garantovat . jinak venku už se dá běhat a to vás stojí cca 1500,- za boty

doplněno 07.04.13 14:35:

určitě se dá koupit , ale záleží kolik vážíte

doplněno 07.04.13 15:15:

jestli máte 105 kg , tak vám stroj v ceně 10-12 tis. bude k ničemu , jestli teda chcete trénovat aspoň 6x týdně .Budete si muset koupit něco co není určiné pro domácí použití . ( lepší ložiska , kované kliky ,magnetické brždění )

kotrba
hodnocení

No me slo spise o to, zda 13 kg neni treba uplne nerozumna hodnota. V kazdem pripade v teto cenove kategorii asi nesezenu setrvacnik brzdeny magnetem ...

Nemate nahodou nejaky typ na nejaky konkretni model? Co musi 100% splnovat je to ze musi byt zatizitelny nad 100 kg a pro mou vysku 186 cm.

Na heurece je toho hodne, ale nevim na co mam dale hledet. Je nejaka znacka nebo znacky, na kterje lepsi se divat?

kotrba
hodnocení

cca. 105 kg.

kotrba
hodnocení

Dobre, ale jaka je rozumna min. hodnota vahy setrvacniku?

stirecek*
hodnocení

0x
Spíš nez na setrvačník, bych se opravdu díval radeji po magnetickém s volnobehem . Nejlepší a nejlevnější vyjde vstupenka do fitka , tedy pokud to máte v místě bydliště . Znám lidí, kteří si po prvotním nadšení udelali s trenazeru věšák nebo jim zabírá misto ve sklepě. Anebo můžete ten čas věnovat procházce, to je nejprirozenejsi pohybová aktivita. Za ušetřené peníze můžete jet na dovolenou. Tot můj názor...

kotrba
hodnocení

Ve vsem mate v podstate pravdu, ale jde o to, ze musim zacit neco delat, citim to na sobe.

Navic po praci nemam moc cas na to abych sel na hodinu do fitka, radeji bych to prave poresil tim ze bych to mel doma a mohl na to sednout po praci v klidu doma a nemuset myslet na to ze nekam musim jit na urcity cas.

stirecek*
Tak se zkuste podívat na rotopedy , treba
fitham.cz/...
Taky jsem ho chtel a nakonec jsem rád, ze jsem ho nevzal. Nechte si poradit. Znám spoustu lidí, co na něm jezdilo první týden, pak se ho snažili někomu prodat. Doma to zabírá misto a u tv vám to moc nepomůže. Člověk se potřebuje vyhecovat , doma žádná intenzita nebude. Bude teplo, kupte si radej kolo. Pres zimu chodím do fitka , ma to výhodu v tom, ze jsou tam různé stroje, tak člověk může měnit a střídat. Jsou tam mladé holky, tak podívaná je zaručena. A člověk maka , což se doma nedonutí. Hubnout nebo získat fyzičku jde i bez utraceni peněz. Člověk by v prvni řadě měl chtít, ne napřed nakupovat. Pak zjistí, ze ho to nebaví...

kotrba
hodnocení

Tak ja si myslim, ze to zalezi na cloveku a kazdy jsme nejaky i kdyz clovek je liny tvor od prirody ;)

Zeptam se jinak, kdyz bych zustal u te myslenky koupe. Je mozne do 12 000 Kc koupit cyklotrenazer s magnetickym setrvacnikem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]