Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nabrat trochu svalů

Od: max20* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

mám 171cm a 56kg, pravidelně cvičím (tak normálně, nejsem žádnej vrcholovej sportovec, ale pár shybů udělám). Jinak jsem ale hodně hubenej a šlachovitej, než svalnatej.
Chtěl bych si trochu vytvarovat postavu, jde mi hlavně o ruce a ramena, samozřejmě i trochu přibrat. Takže by se mi hodily nějaké rady- cviky (nejlépe doma s vlastním tělem).
Nechci být nabušenej jako kulturista, stačí mi jen trochu přibrat svaly, aby bylo aspoň vidět, že cvičím. A na tak se ptám jak na to: jistě, na netu je spousta článků, ale nejsem z nich moc moudrej, spíš bych chtěl znát vaše osobní zkušenosti, rady a tak. Taky s tím jídlem to je problém, protože jsem student takže si jednak (zatím) nemůžu dovolit jíst ty všelijaký doplňky a podobně a taky jím podle mě "normálně", takže něco jako jako "musíš jíst 2x tolik" mi připadá prostě nerealizovatelné...
Máte na to nějaké tipy? Klidně i odkazy na články, kterými se řídíte a pomohly vám.

Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Na doplňky se vykašli stačí bílkovina tvaroh apod z toho se svalovina dělá a cvičit a cvičit.

max20*
hodnocení

Ok, zkusím se na to podívat, díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]