Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké jízdní kolo?

Od: markkko* odpovědí: 3 změna:

Doporučte mi prosím jízdní kolo. Nevím jak vybrat. Chci za málo peněz dobře nakoupit. Kolo budu nejvíce využívat na dojíždění do práce cca 4km jedna cesta ale jelikož bydlim na kopci chtěl bych koupit nějaké lehké. To na kterém ted jezdím je těžké a po únavě z práce kopec nevyšlapu. Chci kolo a né elektrokolo a nebo moped. Rad jezdim i po lesních cestách. S cenou tedy určitě pod 10tis. Díky moc za Vaše doporučení.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kupte něco od Meridy(moje první kolo jezdilo super,ale ty brzdy mohly být lepší), značku Gt z vlastní zkušenosti nedoporučuji(to co jsem měl mělo tuhý rám takže všechny vibrace se přenášely do ruk).

hodnocení

1x

Kol je nepřeberné množství značek chcete jezdit převážňe silnici a lehčí terén tak kolo crossové což je light horák nebo něco do horšího terénu tak horské kolo . Kola už mají rámy z lehkých slitin + další množství odpružení a výbavy dejte pozor na správnou výšku rámu dle vaší výšky . Kola pod 10 000,- se dají kopit kvalitní ,ale prý nelze čekat zázraky , shodou okolností jsem se před měsícem touto otázkou zabýval a byla mi doporučována kola v prodejnách od 14 - 22 tisíc *uf* což jaksi mi nevyhovovalo ,ale nakonec jsem na s bazaru koupil kolo jeté 150 km takže nové Merida TFS 300 původní cena 15 000,- a dal jsem za něj 9000,- *palec* což byla má hranice takže skuste i tímto směrem .

doplněno 05.04.13 18:25:

K těm cenám na prodejnách že prý když mám výšku 195 cm a vážím metrák tak musím mít tak drahé kvalitní kolo *modla* v tu chvíli jsem proklínal rodiče proč mě takhle upekli *smich* chce to racionálně uvažovat při koupi poměr cena kvalita a co očekávám.

artik*
hodnocení

0x

jestli potřebuješ kolo do 10tis. tak na váhu nekoukej . Navíc , co je pro tebe lehké a co těžké? Koukni na kolo Rock Machine dá se sehnat za 10500,- a má slušné komponenty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]