Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak založit tenisový klub

Od: rosol* odpovědí: 11 změna:

Nevíte jak se zakládá tenisový klub? Máme k dispozici tenisové kurty a chtěl bych ve městě trochu oživit tento milovaný sport.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

2x

založte občanské združení ( musí mít aspoň 3členy) a pak hurá na ČSTV , no pak založit dětskou školičku a možná dostanete dotace od města . záleží taky jestli jsou kurty vaše

rosol*
hodnocení

já vím ale potřebuji poradit jak nalákat lidi, děti a jak se zapsat do soutěží

ty děti musí něco umět, aby mohly hrát soutěže!

walli75

Po administrativním "kolečku" co se týče registrace klubu ale turnaje jako takové nabízet může. Sjedou se tam děti z okolních měst či oblastí. "Rosol", píše, že se mu jedná o závodní tenis, tak snad má k tomu mimo kurtů i trenéry, jinak by to bylo na úrovni rekreačního tenisu. Vychovat dítě na první výjezd v minitenisu je otázka asi dvou let, než se dítě něco naučí. Ale jak píšu výše, nic klubu nebrání (po registraci) pořádat závodní turnaje pro ostatní závodní hráče, než si klub vychová vlastní hráče.

jj, ale pokud to dítě nemá v ruce, tak se nenaučí hrát závodně tenis nikdy!

na rekreační úrovni ano, ale né závodně (okres apod.)

rosol*
hodnocení

jasný já také hraji amatérské celoroční turnaje...závodně jsem nikdy nehrál, ale tenis mě baví ..máme 3 nové antukové kurty a chtěl bych na malém městě udělat TK. Já vím, že je to práce na dlouhá léta, ale bylo by to perfektní...

walli75

... pokud to dítě nemá v ruce, tak se nenaučí nikdy! Ale tenis není jenom o pažích, je to pohyb nohama, "tanec", ne jenom za základní lajnou, ale hlavně pohyb dopředu a umístit míč v pohybu na chlup do kurtu. Je potřeba dobrý trenér, který toto odhadne u dětí včas. Tazatele "rosola" jsem odkázala na web, přeji mu do budoucna aby mezi jeho dětmi byl nějaký ten talent, Walli.

walli75

Zdravím,

na webu: cztenis.cz/... jsou veškeré informace, je toho hodně co ke čtení, kontakty k registraci ten. klubu, podmínky atd.

Pro zajímavost se mrkněte do lišty od kategorie "Dospělí, dorost, starší žactvo...minitenis. Po kliknutí se Vám vybalí rozpis turnajů

pro danou sezónu, ta zimní končí teď v dubnu a jede se na "léto"do konce září, popř, začátek října to záleží na počasí.

artik*

s podnikáním ti nikdo neporadí , kdybych věděl jak nalákat lidi do svého klubu udělal bych to

albatros498022*
hodnocení

0x

Šel bych na to cestou založení občanského sdružení, podle mne nejjednoduššií způsob. Nebo založit oddíl pod hlavičkou ČSTV.

hodnocení

0x

navštivte ve své obci,městu,vesnici TJ a tam vám jistě poradí

určitě krom tenisu tam u vás funguje něco do sportu,co? ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]