Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V kolik hodin cca bylo hokejové finále NAGANO

Od: krucenburg odpovědí: 10 změna:

Bylo finále olympijského utkání v NAGANU v ranních hodinách nebo běželo nějak odpoledne? Vsadil jsem se s kámošem. Prostě stačí mi vědět jestli to začalo nějak ve 2 v noci a člověk byl v pyžamu nebo vpro nás standartním režimu. Mě se zdá, že to bylo nějak kolem 12cti odpoledne. Ale nevím jestli to nebyla už repríza. Na wikipedii píšou 22. února 1998 (13:45) Což si tak nějak pamatuju, jen aby to nebyl jejich čas. Sedí to?

V kolik hodin cca bylo hokejové finále NAGANO

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Začátek utkání se konal v 5.00 středoevropského času;)Vím to na 100%,jelikož můj muž hokej absolutně zbožňuje*frajer*

doplněno 31.03.13 19:32:

V 10té minutě třetí třetiny střelil jediný a vítězný gól Svoboda.

mike32*

Nemelete náhodou kraviny?! - cs.wikipedia.org/...

Začátek utkání - 13:45

doplněno 31.03.13 19:57:

Tak prej kvůli tomu byly ráno otevřený hospody ... takže wikipedie má ten čas po "japonsku"...

artik*

finále takle brzo nebylo , bylo to ráno ,ale né tak brzo , jestli si dobře pamatuju

Časové pásma: ČR GMT +1, Japonsko GMT +9. Rozdíl 8 hod. 13:45 - 8 = 5:45h

Máte sice pravdu v tom, že utkání nezačínalo v pět. Ale hned po páté začínalo Studio - kecání před zápasem a každý si pamatuje, že vstával v pět hodin. Kdy začal zápas už je vedlejší ;)

A tady jeden důkaz (vlevo nahoře)

hodnocení

2x

13.45 byl jejich čas:)Věřte,či ne,je to tak,jak můj muž říká!

krucemburg
hodnocení

tak to jsem prohral, neeeeeeeeee. Tak to je zajimavy, pac jsem myslel, ze cumim na live, ale to nebyl internet, nebo ja ho nemel, takze nikde na vas neutocily zpravy, takze mozny to je. No vysel jsem ven a auta vlajky... odpoledne. No, kdykoli pri navsteve mam umyt jejich nadobi a to 2 mesice. Vydame se docela casto :) Sazka jak prase, protoze kazdej vi, ze nesnasim umyvat naceni.

hodnocení

0x
Jj, na ranní vstávání kvůli hokeji se nedá zapomenout. A nebylo to jen finále, vstávalo se častěji a nejen kvůli hokeji.
krucemburg
hodnocení

kvuli cemupak jeste?

au1
hodnocení

0x

pamatuji si, že jsem vstával brzo ráno. byla to neděle, a na 90% bych řek,že to bylo v 5 ráno, jak píše paní v 1.příspěvku.

skrivan
hodnocení

0x

Bylo to brzy ráno okolo 5. hodiny a bylo to ve všední den:)) ! Přišla jsem kvůli tomu pozdě do práce, ale šťastná !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]