Nejste přihlášen/a.
Bylo finále olympijského utkání v NAGANU v ranních hodinách nebo běželo nějak odpoledne? Vsadil jsem se s kámošem. Prostě stačí mi vědět jestli to začalo nějak ve 2 v noci a člověk byl v pyžamu nebo vpro nás standartním režimu. Mě se zdá, že to bylo nějak kolem 12cti odpoledne. Ale nevím jestli to nebyla už repríza. Na wikipedii píšou 22. února 1998 (13:45) Což si tak nějak pamatuju, jen aby to nebyl jejich čas. Sedí to?
Začátek utkání se konal v 5.00 středoevropského časuVím to na 100%,jelikož můj muž hokej absolutně zbožňuje
V 10té minutě třetí třetiny střelil jediný a vítězný gól Svoboda.
Nemelete náhodou kraviny?! - cs.wikipedia.org/...
Začátek utkání - 13:45
doplněno 31.03.13 19:57:Tak prej kvůli tomu byly ráno otevřený hospody ... takže wikipedie má ten čas po "japonsku"...
tak to jsem prohral, neeeeeeeeee. Tak to je zajimavy, pac jsem myslel, ze cumim na live, ale to nebyl internet, nebo ja ho nemel, takze nikde na vas neutocily zpravy, takze mozny to je. No vysel jsem ven a auta vlajky... odpoledne. No, kdykoli pri navsteve mam umyt jejich nadobi a to 2 mesice. Vydame se docela casto Sazka jak prase, protoze kazdej vi, ze nesnasim umyvat naceni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.