Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Potřeboval bych prosím poradit s oceněním jízdních kol.
Toto je 24"Favorit Stratos, brzdy a přehazovačka Shimano, šestikolečko, trojtác.
Toto je 20"Engine Panda, přehazovačka DNP Epoch6, brzdy noname, pětikolečko.
Obě jsou málo jeté, až na pár oděrek jako nové. Neteř tomu ježdění moc nedala. Problém je snad jen v brzdách. Ne že by nebrzdili, spíš naopak. Asi jsou unavené vratné pružiny. Nebo bude stačit seřízení.
Kolik myslíte, že bych si za ně mohl říct? Viděl jsem na netu podobné/stejné kola od 200kč až po 2000kč. Tak nevím.
Já prodával podobné jako první-Olpran s obdobnými specifikacemi a nakonec jsem byl rád,že jsem ve frcu dosal 300,- nakonec tam stálo ještě rok a cena necelý 200,-.Loni podobné jako ta panda,ale CELOODPRUŽENE ,nakonec (na aukru ) šlo za 750kč (ofico)ale kupující dal o pade víc neboť jsem využil cesty do vesničky (práglu) a dovezl mu to na polovinu cesty!
Bohužel pro Vás...toto jsou kola kategorie "i zadarmo drahá"..
Takže opravdu spíše něco kolem pár stokorun..na tisícikoruny bych nesázel..
No to je mi celkem jasné. Být to na mě, tak je pošlu z kopce na výlet (do šrotu), ale mladá, jakože neteř, si malovala, že dvě malé prodá a koupí jedno velké. Samozřejmě strýcu, že to uděláš ty?
Podle netu ty kola stály 1800-2000 nové. Sám bych to viděl tak na max. 500kč.
Dobrý den, já bych ty ceny nastavil takto: Favorit za 750kč a ten Engine tak za 600kč. Ten kdo si je koupí tak za seřízení zaplatí tak 150kč a to je myslím hodně slušná cena. Sám jsem viděl v autorizovaném servisu zánovní dospělácké jízdní kolo tak z roku 1995 s velkými koly, šestikolečko, Shimano přehazovačka a brzdy, seřízené za 900kč. Ty Vaše budou asi novější, takže by seřízené mohly stát i 1200-1500 kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.