Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sportovní hodinky Polar

Od: ruze® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer.Nemáte prosím někdo zkušenosti se sportovními hodinkami na měření TF,Cal,...pročítala jsem různé recenze a docela by se mi líbil tip Polar Ft 4,na Heuréce cenové rozpětí 1550-2200,-zdá se mi to docela dost,měla jsem původně představu tak do 1000,-,ale to zřejmě nic podobného nenajdu.Chtěla bych je spíše na rekreační sportovní aktivity:kolo,turistika,doma rotoped,běh...má cenu do nich investovat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

1x

Tak Polar je výborná značka, otom žádná. Na vaši potřebu bych asi koupil sporttester v Lidlu za cca 400,- Kč. Funkce to má v podstatě stejné. Já jsem měl Sigmu a reklamoval jsem ji. Koupil tenhle Crivit v Lidlu a slouží v pohodě.

doplněno 21.03.13 22:48:

stirecek, já tedy opravdu podprdu nenosím a hrudní pás přesto nevnímám *smich*

doplněno 22.03.13 23:29:

Zrovna nedávno je prodávali, jak byla akce na běžcké potřeby. Minulý týden jsem je viděl ještě v nabídce. Tak to zkuste, třeba ještě jsou.

hodnocení

Crivit v Lídlu mně vůbec nenapadl,ale máte pravdu,myslím,že mi budou stačit i ty,jen si na ně musím ,,počíhat,,!:)

stirecek*
hodnocení

1x
Jestli vám nebude vadit ten pás, proc ne, ale jestli jste zvyklá na podprsenku, problém bych neviděl. Na druhé strane, k čemu je treba znát přesné údaje? Na orientační údaje v pohodě staci hodinky z lidlu , jak píše ar nebo aplikace v mobilu. Ta vám navíc i "nakresli" trasu do mapy.
doplněno 22.03.13 21:14: Are ja jen, ze na rekreační aktivity neni treba znát své TF max nebo VO 2 max. ...začátečníkovi to stejne nic neřekne a naměřené hodnoty nijak nevyužije.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]