Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chůze s holemi nordic walking

Od: jim* odpovědí: 6 změna:

Dobry den,ma nekdo nejake zkusenosti s chuzi s holemi-nordic walking? diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

1x

Zkušenosti nemám,ale jako dobrá pomůcka pro starší a pokročilé dobré na hubnutí.

dotaz*
hodnocení

1x

Pohodička. Zkoušel jsem je na Slovensku po týdením pochoďáku, bolely mě hrozně kolena, ale o hůlkách se šlapalo nádherně. Jejich nevýhoda spočívá snad jedině v problému uskladnění, ale i to se dá vyřešit. Určitě je vám doporučuji.;)

bellis*

Nejde jen o chůzi s holemi. Nordic Walking spočívá v zapojení celého těla, tedy i horní poloviny, do chůze. Jde o ritmus, délku kroku, správné našlapování, správnou obuv, postavení těla,... Při dodržení těchto zásad je člověk schopen ujít denně i dvojnásobnou vzdálenost při stejné únavě.

luza*
hodnocení

0x

Dobry vecer.

Odporucam vam absolvovat najskor kurz NW,pretoze nejde len o spravnu techniku chodze, ale i spravnu vystroj. Existuju rozlicne

formy NW, metody su velmi dobre rozpracovane. Som fyzioterapeut, v pripade zaujmu mozem zorganizovat kurz.

miroslav*
hodnocení

0x

Doporučuji, máme je už přes roka pro chůzi v horách jsou skvělé. Využívá se i svalů v horní polovině těla a svalům na nohou se ulehčí. Zvyknete si na hole během několika hodin a víc bez nich nebudete chtít chodit.

ajnure*
hodnocení

0x

Dobry den,

jsem ve Svycarsku, v St. Moritz a NW muzu jen doporucit.. Driv jsem si myslela, ze je to sport jen pro starsi, ale mylila jsem se.. Tady NW je velice obliben i u mladych .. A muzu rict, ze chodit po horach s hulkama, je neco bajecneho.. Pokud je tedy na co se koukat.. Jako, ze tady je:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]