Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co pod cyklokalhoty

Od: vlcacek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Po dlouhé době jsem se odhodlal a koupil si cyklistycké kalhoty s antibakteriální vložkou. Potřeboval bych vědět jaké se pod to nosí spodní prádlo. Já osobně nosim boxerky a když si ty kalhoty obleču tak to vypadá hodně nevzhledně

Děkuji za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

3x

Důležitější než vzhled je, jestli jsou boxerky funkční. Bavlna je špatné řešení.

No a co pod, teď v chladnějším počasí se nechají použít třeba spodní funkční kalhoty z Lidlu, které jsou těď v akci. V létě jezdím jako většina "na ostro". Je to nejpohodlnější.

artik*
hodnocení

2x

nenosí se nic

kikialili*
hodnocení

2x

Já osobně používám thermo boxery letní, teď máš něco podobného v Lidlu

horis*
hodnocení

1x

Jdu na to obráceně, vezmu si cyklokraťasy s vložkou a pak oblékám jakékoli zimní kalhoty =) levnější varianta - navíc jedny zimní kalhoty z lidlu mám a jsou atypicky ušité - vložka moc vpředu, krátké nohavice a dlouhé šle (asi jediné, co mi v lidlu nesedlo).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]