Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
četl jsem si snad vše o hubnutí vím že bych měl hodně cvičit ... ale když jdu ven všichni se mi smějí a je mi to nepříjemný
Každej na mě čumí a nikdo se se mnou nebaví.Doma se dá také cvičit ale v naší rodině je nás 5 v garzonceje mi 12 a měřim 167 cm a váha 104kg
a mám vysoký tlak strašně bych chtěl zhubnout protože by se mi hrozně ulevilo .
Na žádný kroužek nechodím takže mám plno času nic víc si nepřeju než zhubnout.
Prosím napište hrozně mi poradíte.
Dobrý den.
Tak je nech, ať se smějou, jsou hloupí. Já Tě naopak obdivuji, že ve dvanácti letech si sám uvědomuješ, že máš problém s nadváhou. Chápu, že v garsonce při pěti lidech se moc pohybovat nemůžeš. určitě ale můžeš i v té garsonce omezit sladkosti, nezdravé potraviny, sladké nápoje. Můžeš dělat i dřepy nebo sklapovačky, které jsou velmi účinné na zpevnění svalů. Venku se snaž své aktivity střídat. Vhodné jsou pro tebe opravdu ze začátku procházky, pokud nejsi na sport zvyklý.Dobré je také plavání, nezatěžuje klouby. Ale nepřepínej se, hubnout musíš pomalu. O svém úmyslu se poraď i s rodiči, příp. s dětským lékařem. Je třeba vyloučit, že tvá nadváha není způsobena zdravotním problémem.
Přeji pevnou vůli a výdrž při hubnutí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.