Nejste přihlášen/a.
Dobrej den ... mám tu dotaz ohledně prsních svalů. 1) kolik kliků dělat za den? 2) za jak dlouho budou vidět výsledky? děkuji moc
výsledky jako těch prsních svalů ... máš to v otázce kolik dělat kliků a za jak dlouho budou vidět výsledky.
výsledky jako těch prsních svalů - co to jako znamená?
chceš mít větší prsní svaly, nebo chceš mít větší sílu v prsních svalech, nebo chceš mít vytrvalost v prsních svalech,nebo chceš vyrýsovat prsní svaly? Prsní svaly má každej, ale ty jsi nenapsal co s nima chceš dokázat
No přesněji řečeno mám ty prsní svaly slabé bradavky mi ,, trčí´´ a chtěl bych ty prsa trošku vyrísovat aby vypadaly lidsky
Asi by jsi se divil, jak by mělo vypadat lidské tělo vyrýsované tak, aby bylo plně funkční bez těžších disbalancí. Konkrétně zrovna prsní svaly by tam velkou roli nehráli. Kašli na vyrýsování, cvič celé tělo vlastní vahou a nezapomeň na protahování. Když už chceš zviditelnit nějakou část - třeba prsní svaly - tak posiluj i mezilopatkové svaly a svaly zad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.