Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sportgroupcz.com - platí?

Od: kuba7255® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, kamarád mi nabídl se pojistit u společnostni, která se jmenuje www.sportgroupcz.com " nechci v žádném případě si najít další ovečky " chci se jen zeptat zda vyplací peníze do 14 dnů jak říkají, protože mě to přijde jako někde nějaký háček.. platil bych okolo 1000kč a za zhmožděnou ruku ( monokl ) prý mi vyplatí okolo 6 000 Kč je někdo u téhle společnosti děkuji.. přeji hezký zbytek dne...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Nevěřil bych jim, pokud jde o pojištění, ani ´pozdrav´ - kukni na předmět podnikání... *bzum*

or.justice.cz/...

ales12*
hodnocení

0x

Dobrý den, jsem pojišten přes tu společnost a mohu doporučit.To co říká kamarád je pravda, měl jsme dvakrát po sobě pohomožděniny.jednou rameno a po druhé prst za každou jsem dostal 6.000,- a platím si měsíčně 950,-.Mám pár kamarádu co to taky mají a fakt spokojenost! Ty kluci tam tomu rozumí a vždy to nastaví tak aby byla maximální spokojenost.Já to mám konkrétně přes www.sgstudeny.cz

stirecek*
hodnocení

0x
Ono záleží kolikrát do roka jsi zhmozdeny . Mně by se to rozhodně nevyplatilo, i kdyz občas letím z kola přes řidítka.

sdadas
hodnocení

0x
Je to naprostá blbost! :) ... Skrývají se za jménem SportGroupCZ, ale je to klasické OVB.. Udělají tu pojistku sportovci i normálnímu člověku. Jak jinak by se uživili žejo. Navíc tomu nerozumí a nedokáží nic pořádně vysvětlit. Stačila jedna schůzka s jejich "AGENTEM" , který mi nebyl schopný vysvětlit kdy mohu jít s trvalými následky a přitom jsem si to pak přečetl ve smlouvě, kterou mě dal .. Tak to fakt nechápu jak mohou lidi pustit pracovat!

petr12*
hodnocení

0x

Čau, já jsem přes SportGroupCZ pojistet více než přes rok.Když jsem měl napříkla pohomožděninu tak mi byl uraz vyplacen skoro do týdne! Když těch urazu bylo víc např.pohmoždení,podvrknutí a třeba otřes mozku tak t likidovali o něco déle ale každopádně do 14 dnu ti vše bezproblému vyplatí! Já mám dobré zkušenosti a každopádně doporučuji.Mám cca za tu dobu 4 urazy za cca 70tis.

pave*
hodnocení

0x

Není to podvod! Sama jsem klientkou sportgroupu a jsem maxiálně spokojená. Měla jsem pojistné plnění, které mi poslali za 5 dní. Doporučuju lidé, kteří píši negativně ani o tom nic neví nebo něco zaslechli či se zrovna setkali s nezkušeným začátečným zprostřekovatelem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]