Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou forbalku vybrat?

Od: ondrasik odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

blíží se synovy narozeniny a on chce novouflorbalovou hůl. Díval jsem se po netu a našel nějaké tabulky takže tvrdost atd je mi jasná. Spíš by mě zajímal "typ" - zda vybrat Canadien, Exel, Unihoc nebo něco jiného.

Prosím vezměte na vědomí, že jsem úplný neznalec florbalu :D

Dot. Florbalka by neměla být dražší než 1500Kč ale zas ať to není nějaký šunt

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

Taky nejsem znalec, ale syn to hraje závodně osmým rokem. Myslím, že na začátek sis vybral dobře až až, hlavně správnou délku. Zkrátit jde vždycky, ale prodloužit už ne. Pokud u toho zůstaneš a patříš k mladším, tak si během roku budeš hledat něco novějšího, modernějšího, protože i tohle se stále vyvíjí, takže do těch 1500 je pro začínajícího hráče až moc vysoká laťka.

ezioflorbalista

No já florbal hraju závodně a moje oblíbené a kvalitní zančky jsou Fat Pipe, Zone, Exel, Salming a Unihock. Měl jsem canadien, ale ta se hned zlomila. Určitě taky záleží jestli váš syn hraje závodně nebo ne. Pokuď si hraje jen tak, tak je v podsta´te jedno jakou má florbalku. Jinak pokuď hraje závodně určitě musí mít certifikát IFF a nesmí se zkracovat jak tady někdo psal to by pak v zápase dostal červenou kartu a byl by vyloučen do konce utkání.

ondrasik
hodnocení

Syn by chtěl hrát závodně, ale teprve začíná. Zatím trénoval s vypujčenou florbalkou, takže jsme se rozhodli mu pořídit vlastní. Díky za tipy - o tom certifikátu jsem už slyšel ale to s tou červenou kartou je pro mě novinka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]