Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilování - jak na ruce a prsa

Od: mirecekd odpovědí: 3 změna:

Dobrý den je mi 15 let, a rozhodl jsem se začít posilovat moje břicho ani prsa nevypadají jako vypracované. ba naopak. chtěl bych s tím něco dělat už mě to začíná štvát. Vážím 65kg a má nad 170 cm tudíž nemám nadváhu a jsem kluk :) ... a chtěl bych se zeptat kdybych začal posilovat břicho i ruce myslíte si že by se ty prsa aspon trochu vypracovali. Uvažuji že začnu i běhat za pár dní až sleze sníh a chtěl bych k čemu to běhání prospívá a kolik za den mám zvednout činek abych měl co nejdříve vypracované prsa. díky moc naschledanou.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

youngman*
hodnocení

1x

kluku kluku máš v tom trochu zmatek :) bez fotky se ale těžko radí, dej sem fotku postavy klidně bez obličeje a odrazíme se od toho dál, co a jak..co ty na to? :) nemusíš samozřejmě

doplněno 27.02.13 23:44:

JINAK: cvičení je nejpřínosnější když se zatěžuje celé tělo. Žádný jenom ruce nebo prsa ostatní se vytvaruje, tak to není. Rovnoměrně vyvíjet celou postavu.

Běh: zlepšení činnosti srdce, kardiovaskulární systém, celková vytrvalost, plíce, redukce tuků, psychika (vypavuje se endorfin) veliká zátěž na nohy.

Můžeš plavat - jenom ve vodě je možné zapojit v těle i ty nejjemnější svalová vlákna..voda nadnáší a tím pomáhá. z plavání jsou nejhezčí nejsymetričtější postavy :)

laybor*
hodnocení

0x

Co myslíš tím - že by se ty prsa aspon trochu vypracovali?

Objem nebo rysování?

Asi objem ,že , samozřejmě se ti cvičením trochu vypracují , ale pokud chceš přibírat svalovou hmotu , tak ke cvičení je dost důležitá strava , aby měly svaly z čeho růst ,

jinak ke cvikům na ruce a břicho přidej dřepy - dřepy nastartují růst celého těla.

ze začátku procvičuj celé tělo , až tak po půl roce cvič jednotlivé partie odděleně .

stirecek*
hodnocení

0x
Jak to myslíš co nejdříve? Kultiristika neni sportem na rok či dva :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]