Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Power ball na posilování?

Od: jaknato* odpovědí: 4 změna:

Mám dotaz ohledně power ballu. pro ty co nevědí co to je, tak taková ta kulička co se točí v ruce

powerball.cz já měl tu čest se stím setkat a opravdu když si to dáte do ruky a kroužíte zápěstím, tak vás potom ruka bolí, ale opravdu se z toho dá posílit biceps, triceps atd.?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomangel*
hodnocení

1x

Na to zapomeň kamaráde , je to jen reklamní ptákovina , kup si posilovací kleště, to teprve uvidíš jaký ti naroste zápěstí a v zápěstí máš švih.S kamarádem to mačkáme už přes rok , mačkám to v práci prostě všude a mám ho jako beton a jak máš automat na mlácení,Jak ti počítá digitálně sílu ... většina lidí dává od 400 do 850 záležé jak kdo posiluje a my už dáváme už přes 1100 a můj rekord byl 1201 prostě v předloktí máš švih a jakmile ho vyposiluješ tímhle , bdueš dávat neskutečný mrdy

albatros498022*
hodnocení

1x

Opravdu fungule na celou ruku, ale je celkem drahý.

nemusí být drahý. Mám ho z Intersportu, úplně obyčejný (modrý, žlutá kulička) za cca 250,- v nějaké akci. Chtěl jsem to prubnout. Bolí z toho fest ramena a předloktí. Abych se přiznal za první měsíc jsem s ním navrtěl max 1-2 hodiny... raději sáhnu po čince. :)

dzordz*
hodnocení

0x

Čekal bych, že to docela fungovat bude, jako lehčí činka. Biceps asi ne, ale zápěstí a předloktí jo. Navíc to působí různejma směrama, ne jen tíhou k zemi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]