Nejste přihlášen/a.
Ahoj.. nedávno mi bylo 13.. Potřeboval bych poradit jak začít cvičit.. a trošku (zlousnout) snžím se cvičit každý den dělat kliky sedy lehy a běhat.. A jsem hrožně hubený a přitom jim o 100 % ale když si svelču tryko tak mi jdou vidět žebra..
přitom nejsem ani nijak hubený měřím 164 cm. a vážím 48 kg ..
poradíte prosím co z tím? =) předem děkuju za odpověd.. :D
Nelámat si s tím hlavu a nelámat to přes koleno. Ve 13ti je tělo vydyndaný z růstu do výšky, syn to měl úplně stejně. Až kolem 15ti přestal vypadat jak rachitická kostra a začalo se mu formovat tělo. Rozhodně to nepřeháněj. Dvakrát týdně v posilovně by bylo až až. Přidávat můžeš za rok za dva.
Určitě nijak násilně neposiluj, to by se Ti zastavil růst. Teď ještě rosteš, tak to neřeš, cvič jen tak jako dosud - to je pro kondičku dobrý, a víc se netrap. Uvidíš, že za dva za tři roky už bude líp. A když ne, tak pak až Ti skončí růst, nejdřív v 18, můžeš začít chodit do posilovny a začít s objemovým tréninkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.