Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objemový trénink - co můžu dál?

Od: martin1234* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den začal jsem cvičit a jedu asi 2 měsíce objemový trénink. Dostal jsem se ted do stagnace a nevím co dál. Chtěl bych ještě něco nabrat nebo zvyšovat sílu, rýsovat se mi nechce. Je možné dát jěště 1 nějaký objemový trénink nebo silovku? Popřípadě jestli je to možné, mám dát mezi tréninky pauzu nebo hned pokračovat v novém? Doufám že je tu někdo kdo cvičí a poradí mi. Díky za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

2x

samozřejmě, dát 14 dní pauZu, napsat jiný trÉniNk a pokračovaT

martin1234*
hodnocení

Cvičím právě ty 2 měsíce. Předtím jsem 2 roky cvičil s vlastní vahou tak sem si řekl že chci nabrat trochu svalů a to se mi celkem povedlo ale ted už nevím co dál abych se dál zlepšoval.

stirecek*
Změnit trénink, zátěž prostě nový větší impulz. Svaly si po nějaké době zvyknou na stejnou zátěž a nerostou. Jak rikal arnold , co nebolí, neroste!

artik*
hodnocení

0x

záleží jakou máš zkušenost s posilovám , jestli 2měsíce , tak je na objemovku brzo ,nejdříve máš cvičit celé tělo a po nějaké době (cca 6měsíců , můžeš rozdělit trénink .

martin1234*
hodnocení

No já sem tedka jednu objemovku dokončil a bylo to fullbody. Takže co mám dát ted a nějakou pauzu mezi těmito tréninkovými cykly?

artik*

a jak dlouho celkově cvičíš?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]