Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zaptat jestli je možné brát antibiotika a k tomu chodit posilovat? Doktorka mi totiž předepsala antibiotika na ucpané dutiny. Jinak mě nic není jen mě trochu bolí hlava. Mám to asi měsíc a chodil jsem posilovat normálně bez antibiotik. Takže škodí to tělu nějak vážně?
Tělo může dostat šok, zkolabovat. Během atb by nemělo mít tělo žádnou větší námahu, než obvyklý denní režim.
Taky jsem jednou byla hloupá a dva dny po dobrání dělala spolu s týmem silové testy, abych nebyla stranou. Po veslařském trenažeru jsem měla tep asi 220/min a málem to se mnou seklo. Nikdy více.
Sám posiluji,ale asi nemá cenu to hnát zbytečně do extrému.Tělo je oslabené,po posilování se bude špatně regenerovat a ještě se bude muset vyrovnávat s antibiotiky.Nezapomeň na dodržování 1,5-2g bílkovin na 1kg čisté tělesné hmotnosti,aby se tvoje tvrdě vypracované svaly nerozpadaly.
Necvičit, nemoc pořádně vyležet. Ucpané dutiny není zase tak obyčejné onemocnění. Máte to už měsíc a pořád nejste fit, neříká vám to něco? Vaše tělo bojuje s nemocí a není schopné boj vybojovat. A vy ho chcete, to vaše tělo, ještě mučit v posilovně. Co myslíte, jak vám to tělo odpoví? Kdyby to bylo pro tělo tak prospěšné, tak by místo antibiotik ordinovali lidem lékaři tu posilovnu...
take beru antibiotika na zanet dutin, chce to aspon tyden se vyležet a poctivě je dobrat, už po atb je tělo oslabené tak tomu dej nejaký čas po dobraní aspon týden, jinak se muže stát že se ti to za 14 dní vrátí a pak ti budou dělat punkci dutin, a veř že to není nic přijemneho. zdraví mas jen jedno doporučuji po skončené lečbe atb vitamíny, a koupit si v lekarně probiotika. cca 150 kc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.