Nejste přihlášen/a.
Kde mají v Parze velký výběr přileb na kolo - vice značek, abych si mohl vybrat?
Doporučte prosím, díky.
Honza
Osobně vozím Specialized Propero a naprostá spokojenost. Z toho co jsem mohl odzkoušet má odvětrání špičkové, sedí jak pr*el na hrnec, lehká a kvalita výborná. Kdybych šel do vyšší kategorie volil bych S3 a nebo S-Works
doplněno 02.11.12 17:46:Třeba tady cyklo69.cz/... Nechají se ,ale sehnat i levněji.
doplněno 05.11.12 11:56:Jo tak odzkušet určitě, přeci jenom každý máme tu "kebuli"malino jinou a co jedne jednou nemusí sednout druhému. Z helmou je o podobné jako se sedlem, akorát ta helma se nechá malinko doštelovat a je více velikostí. V téhle cenové relaci (2500,-) ta kvalita u znančkové přilby bude podobná, hlavně dejte pozor na to řádné odvětrání především jestli jezdíze na horalu, tam je to dost důležité. Někdo zase preferuje siťku v otvorech, já třeba ne, někdy tam pak nejdou "píchnout"ani brýle, takže všechno promyslet.
Ano, obchod znám. Specialized Propero 2013 je dobrá varianta i cena je taková kterou bych chtěl za ní utratit. Do 2500,-
U cyklistických přileb je opravdu velký rozdíl, jak komu, jaká sedne. Bohužel mi přilby Sepcializded nějak nesedí. (jinak ke značce sympatie - boty od nich bomba)
Ale díky vašemu doporučení jsem si všiml, že mají jeden model - dvě tvarové varianty Musím vyzkoušet. Díky
helma Specialized Propero II Asia 2013 red
helma Specialized Propero II 2013 red
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.