Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mořský kajak zkušenosti

Od: chosse* odpovědí: 3 změna:

neznáte prosím někdo nebo sami nemáte zkušenost s jízdou na mořských kajacích ( na moři ) a třeba trochu divokém.Jde mi o bezpečnost + další rady.Plánuji nazarok trochu delší štreky,kdy mě může potkat i pádlování celou noc či přespání na otevřeném moři!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Dobrý večer. Na obyčejném nafukovacím kajaku jezdí manžel a dcera cca 50km po moři, že by na otevřeném moři v kajaku spali si prý neumí vůbec představit. A už po setmění se lze orientovat velmi špatně, já bych to noční pádlování zrušila. Bezpečnost?, bez vesty ani krok, vždy sebou vezou sušenky, teplejší oblečení a dostatek pitné vody už se jim stalo, že museli pro velké vlny a vítr nést kajak 15km po pobřeží. Nikdy nejezdí sólo, vždy aspoň dvě posádky a vždy víme kam asi jedou (někdy spíš kam by chtěli).

chosse*
hodnocení

Dík za reakci, máme taky nafukovačky ale otevřené,Gumotex a Sevilor ,ale udělám na nich tak 25km na Moři . Mají ty vaši miláčci nějaké lepší? Každá rada dobrá .Třeba by se dalo pokecat i jinak mejlem atd.Ale to je na vás! Plánuji koupit nějaké lepší plastové,uzavřené.

lidus*

Manžel si sice není jistý ale asi prý Gumotex stál cca 7000, pádla byla plastová k ničemu, ty kupoval dřevěná, jsou prý sice těžší ale líp zabírají. Manžel už je "starej kozel" to spíš dcera, ta jezdila vodu nejen v ČR ale i raft v zahraničí, ovšem dnes je na mateřské a má jiné starosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]