Nejste přihlášen/a.
asi to sem úplně nepatří. ale nevím do jaké rubriky bych to dal.
sháním domino, nejspíš plastové, něco na ten způsob jak se dá najít na youtube jak z toho staví ty metrové (i vyšší) pyramidy, stometrové řady apod. čili ne domino s krtečkem, ale hromadu plastových kostek bez čísel, bez potisku, jde jen o kvantitu.
ať na webu hledám jak hledám, nikde to nemůžu najít :/
Pokud se jedná o stovky nebo tisíce kusů, tak si zadej poptávku třeba na aaapoptavka.cz/... Pro firmu, která se zabývá zpracováním plastů nebo ještě lépe pro truhláře to bude legrace vyrobit a určitě by se dala domluvit i slušná cena. Myslím, že vhodnější materiál by bylo tvrdé dřevo. Bude těžší a méně klouzavé než plast. U plastu bych viděl problém i v přesném dodržení roviny ploch.
Kdysi jsem potřebovala něco vysoustružit ze dřeva, takové placičky, na kt. jsem malovala a velmi ochotně a levně mi to vyrobili zde kupendo.cz/... - pokud to tedy může být dřevěné, jinak plast třeba vyrobí zde fasset.cz/... , ale tím, že dělají prototyp s formou, to bude asi dražší, si myslím.
Domino není těžké sehnat, podívej kolik jsem našla já jen jedním kliknutím: popron.cz/... tady jsou nějaké bez ničeho popron.cz/... a tady ty jsou úplně obyč popron.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.