Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká značku funkčního prádla koupit?

Od: evelusina* odpovědí: 15 změna:

Ahojte potřebovala bych poradit, blíží se pomalu doba vánoční a já se už tak po očku koukám, čím bych koho obdarovala. A můj chlap chce prý koupit nové funkční prádlo-výběr necháví na mě(prý aby bylo aspoň nějaké překvapení) a taky to nemá být žádnej aušuš...to mi fakt pomohl. Velikost vím, ale moc se v tom nevyznám, znám moiru, klimatex a tím končím.

Jaké je k dostání na trhu fční prádlo a jaké podle vás patří k tomu nejlepšímu?

Chci si udělat obrázek - díky moc za pomoc *palec*

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Co třeba začít hned na funkcnipradlo.cz/...? Dobrý nápad taky je najít nějaký specializovaný e-shop, který prodává věci pro motorkáře (nebo cyklisty) - jen tak náhodně:

m-b-w.cz/...

moto-army.cz/...

suspectanimal.cz/...

Já jsem pro sebe nakoupil funkční prádlo v Lidlu, velká spokojenost, ale tam ho nemají pořád, musíš se trefit zrovna když mají akci.

evelusina*
hodnocení

S těma motorkářema mě to vůbec nenapadlo! děkuju :)

fino97*
hodnocení

1x
Moira patri ke spicce,doporucuji.

mowla*
hodnocení

1x

Nejlepší funkční prádlo, které mám vyzkoušeno, je merino...

A na značce až tak nesejde, jen varuju před IceBreaker, jimi používaný úplet se při poškození párá...

evelusina*
hodnocení

Merino? tak to neznám, koupím normálně ve sportovním obchodě?

pt®
hodnocení

0x

"evelu", neznám značky, ale nejlepší kvalita jsou přírodní materiály. Dala bych přednost čisté bavlně. - pt

ar*

Pt čistá bavlna to opravdu není dobrá rada pro funkční prádlo. Já vím, že to myslíte dobře, ale vtomhle jste úplně mimo.

Evelusine jak už bylo napsáno ve značkovém funkčním prádle až tak velký rozdíl není. K již zmíněným značkam Moira a Merino, bych ještě přidal Craft , Sensor z českých Kalas. To jsou opravdu dobré značky a při nákupu nešlápnete vedle a když je to k vánocům tak asi ty "nejznačkovitější" ,že :)

doplněno 16.10.12 20:05:

evelusina, čistá bavlna šrábat určitě nebude a je příjemná.Není to ale funkční prádlo, které váš chlap chce nejspíše na sport. Tam je právě bavlna, která nasaje pot a pak se člověk koupe ve vlastním potu a všechno je na něm přilepené jak mokrá handra. Funkční prádlo právě pot od těla odvádí a člověk je "v suchu".

pt®

"ar", ať si "evelu" koupí, co jí pro partnera vyhovuje, ať si vybere z těch rad, které ji uspokojí. Nepíše, že to chce pro partnera na sport, ale i kdyby, tak bavlna je bavlna. Já měla pro své děti bavlněné plínky a ty se používaly právě, pro děti, které do plín čůrají. Ale je jiná doba, jistě jsou nové tkaniny, ale já nedám na bavlnu dopustit. Tímto ji vůbec tazatelce nevnucuji. Sama mám ráda prádlo z bavlny, vyhovuje mi a proto považuji svou radu za dobrou. Nemusí se z toho dělat problém. - pt

ar*

pt, Já z toho problém nedělám, ale paní se ptala na funkční prádlo a to je určené především pro sportovní účely. Z jakého důvodu se používá funkční, jsem psal výše. Také jsem psal, že vím, že to myslíte dobře a snažíte se poradit, ale z bavlnou se opravdu mýlite. Já to nemyslím nikterak zle a nebo shazovat vaší radu, ale materiály které se dnes používají na sport jsou opravdu někde jinde. Taky jsme u dětí používali bavlněné plíny a ruku na srdce kolik dnes znáte maminek které je používají. Taky jsem dříve sportoval v bavlněném prádle, dnes nosím funkční a proto vím, že je to nebe a dudy. Ona i ta cena je taky podstatně jiná u funkčního trička a nebo bavlněného. Na běžné nošení, kde se člověk nepotí je zbytečné nosit funční prádlo, tam klidně tu bavlnu. Na spaní mám bavlnu nejraději.

Jak jsem psal nemyslím to opravdu zle a není potřeba se urážet.

doplněno 16.10.12 23:50:

bezeckaskola.cz/...

pt®

No vidíš "ar", jak jsi mi to pěkně vysvětlil. No, a já to vysvětlila po svém. "ar" a nezlob mě, já nejsem uražená. - pt

evelusina*
hodnocení

No mám ale trošku strach u té čisté bavlny, aby neškrábala, jednou jsem měla takový rolák :(, ale už nevím, co to bylo za značku

bezec

Moira, Sensor, Craft, Klimatex, klidně i to z Lidlu... Vlna Merino je taky dobrá, hlavně jako teplejší prádlo do zimy. Bavlnu nebrat, funguje přesně jak píše Ar - nacucá se potem a je z toho hnusnej mokrej hadr.

PS: škrábe a kouše - to byla spíš klasická vlna? (Merino nekouše)

hodnocení

0x

V rodině máme nejdraději craft, pokud to má dobře vypadat koukáme spíše po senzoru i když jak kdy...

tamina*
hodnocení

Není špatné ani new balance a ke špičce řadím castelli

pt®

Holka, proč se ptáš, jako "evelusina" a pak si jako "tamina" odpovídáš? - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]